• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Kurir.rs

23.03.2022

23:20

MOJA ĆERKA SADA IMA TRAUME I TRAŽI DA JE ČEKAM POSLE ŠKOLE! Očajan otac pretučene devojčice šokiran...

Pixabay

Društvo

MOJA ĆERKA SADA IMA TRAUME I TRAŽI DA JE ČEKAM POSLE ŠKOLE! Očajan otac pretučene devojčice šokiran...

Podeli vest

Dete mi iz škole prošle nedelje dolazi pretučeno, i to ni manje ni više nego od svojih vršnjakinja, koje idu u istu školu kao i ona. Maltretirale su je, vređale i nazivale sektašicom i ku*vom, a sada joj prete da će je čekati posle škole, priča ogorčeno otac pretučene devojčice (13)

Ovo se sve dešavalo prošlog četvrtka u jednom naselju nadomak Beograda kada su tri vršnjakinje u školskom dvorištu pretukle devojčicu koja ide u sedmi razred osnovne škole.

-Ljudi misle da su samo dečaci skloni vršnjačkom nasilju, ali evo, dešava se da i devojčice budu nasilne prema drugim đacima. Kako mi je ćerkica ispričala, one su se međusobno sporečkale u dvorištu posle škole, gde je došlo do međusobnog prepiranja - kaže za Kurir otac pretučene devojčice.

Zabrinuti otac dodaje da mu je ćerka rekla da je bila preplašena jer je bila sama, a onda je nastala tuča.

Foto:  

Devojčica ima povrede obraza i kičmenog stuba

 

-Počele su da je udaraju i šutiraju nogama. Dete je od silnih udaraca dobilo nagnječenje obraza i kičmenog stuba - opisuje neutešni otac.

Kada je ćerkicu odveo kod lekara, utvrđene su joj povrede, a na koži su ostale masnice od udaraca.

Naravno, čovek je ceo slučaj prijavio u MUP , koji je odmah reagovao.

-Međutim, to izgleda nije urodilo plodom, jer su iste devojčice nastavile da prete mom detetu i govore joj kako će je sačekati posle škole - nastavlja uznemireni otac.

Što je najgore, dete je istraumirano, tako da nekoliko dana posle toga nije smelo da izađe iz kuće, niti da ide u školu.

 

Foto: Foto: Informer

I devojčice tuku

 

Direktor škole: Roditelji dramatizuju 

 

Direktor škole je rekao za Kurir da su se devojčice nakon poslepodnevne nastave posvađale u dvorištu zbog nekog dečaka, ali ništa ozbiljno što bi, kako tvrdi, izašlo iz okvira dečje svađe.

-Sve to ispitujemo, bilo je nekog navodnog čupanja za kosu i navodnog šutiranja, ali nije bilo ikakvih povreda. Otvorili smo disciplinske postupke čim smo saznali za slučaj i oni su u toku. Rešićemo to u skladu sa zakonom. Današnji roditelji su skloni ekskluzivi i dramatizovanju, pa pravo u novine - poručio je direktor.

Prvi dan kada je devojčica otišla u školu posle ovog incidenta, molila je oca da je čeka posle škole i da bude negde u blizini.

-Ja zbog posla ne mogu da dežuram u školskom dvorištu i da čuvam svoje dete i branim od vršnjačkog nasilja. A dok sam na poslu, strepim šta će joj se desiti na putu od kuće do škole- kaže neutešni otac ove devojčice.

Štaviše, kada su njegovoj ćerki školske drugarice pretile da će je opet sačekati posle škole, kroz suze je preklinjala oca da je ispiše iz ove i upiše u drugu školu. 

 

Bonus video:

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17