• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/

24.03.2022

17:40

PRIČA O PRESTANKU PANDEMIJE JE NEODGOVORNA I NEOZBILJNA! Dr Tiodorović: Virus je i dalje prisutan!

Tanjug/Pixabay

Društvo

PRIČA O PRESTANKU PANDEMIJE JE NEODGOVORNA I NEOZBILJNA! Dr Tiodorović: Virus je i dalje prisutan!

Podeli vest

Epidemiolog i član Kriznog štaba rekao je da su priče o prestanku pandemije neodgovorne i neozbilje, kao i da je virus i dalje prisutan.

Epidemiolog i član Kriznog štaba za borbu protiv koronavirusa Branislav Tiodorović rekao je danas da je virus i dalje prisutan.

Tiodorović je naveo da bi epidemijska situacija u Srbiji mogla biti bolja da smo ostali na merama koje smo ranije imali.

- Ove mere koje sada imamo možda za neke deluju optimistično, ali za nas koji se bavimo ovim poslom nema mnogo optimizma - rekao je epidemiolog.

Doktor Tiodorović ističe da je svaka priča o prestanku pandemije apsolutno neodgovorna i neozbiljna, kao i da se kovid bolnice ne zatvaraju, jer to i dalje mora da funkcioniše.

Foto: pink.rs

Branislav Tiodorović

Kada je reč o kombinaciji dva omikron soja, epidemiolog navodi da oni ne daju težu kliničku sliku, ali to važi za vakcinisane.

- Ovo nije onih dimenzija koje smo imali kod delte, ali je lečenje slično, nema neke velike razlike - rekao je Tiodorović za TV Prva.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Srbin

pre 2 godine

Ko si bre ti deda da tako napadaš našeg preCednika! On jedini zna šta je najbolje za nas!

Klaus

pre 10 meseci

Ovaj bi po svakoj logici i po zdravom razumu trebao da bude već odavno u zatvoru

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija