• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

25.03.2022

16:11

UPRAVA CARINA OBJAVILA - OVO JE NAJSKUPLJI ZAPLENJENI PREDMET PRODAT NA LICITACIJI! (FOTO)

Društvo

UPRAVA CARINA OBJAVILA - OVO JE NAJSKUPLJI ZAPLENJENI PREDMET PRODAT NA LICITACIJI! (FOTO)

Podeli vest

Uprava Carina Republike Srbije objavila je zanimljiv podatak o tome koji je najskuplji zaplenjeni predmet prodat na licitaciji

Na zvanučnoj Fejsbuk stranici Uprave carina našao se zanimljiv podatak o najskuplje zaplenjenom predmetu prodatom na licitaciji.

Naime, reč je o muškom Rolex satu, koji je ceo izrađen od 18-karatnog belog zlata.

 

 

Da li ste znali da je najskuplji predmet koji je do sada prodat na licitaciji trajno oduzete robe u Carinarnici Beograd bio muški ručni časovnik ''ROLEX YACHT MASTER 2'', ceo izrađen od 18-karatnog belog zlata. Početna cena ovog luksuznog časovnika prodatog 2018. godine, iznosila je 2.4 miliona dinara, a krajnja čak 3.1 milion dinara - stoji u objavi.

Bonus video:

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija