• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Telegraf.rs

30.03.2022

21:05

I DALJE ČEKAM MATEJA! Oglasio se Nenad Periš TRI MESECA OD NESTANKA SINA: Imao je planove za budućnost, još uvek nisam SKLOPIO MOZAIK!

Marko Đoković/društvene mreže

Društvo

I DALJE ČEKAM MATEJA! Oglasio se Nenad Periš TRI MESECA OD NESTANKA SINA: Imao je planove za budućnost, još uvek nisam SKLOPIO MOZAIK!

Podeli vest

Matej Periš iz Splita nestao je u noći između 30. i 31. decembra u Beogradu kada je ostavio svoje prijatelje u "Gotiku". Njegov otac Nenad kaže da i dalje ne gubi nadu da će zagrliti sina

- Tačno je da je prošlo 90 dana bez mog Mateje. Ne mogu vam reći da mi je lako jer sam se vratio u Split, a moj sin je nestao u Beogradu. Spas nalazim u veri. U stalnom kontaktu sam sa ljudima koji traže moje dete. Mozaik Matejevog nestanka još nisam sklopio. Verujem da ću ga uskoro pronaći - počinje priču Nenad Periš.

Otac mladog Splićanina tvrdi da ga i nakon tri meseca muči isto pitanje: "Gde je Matej?".

- Matej je imao planove za budućnost. Želeo je da kupi brod da bude skiper. Ja sam tražio da završi fakultet - kaže Periš.

Foto: printscreen

Nenad Periš

Kako sam tvrdi u nekoliko navrata je gledao snimak na kom mu sin trči po ulici u nameri da zaustavi taksi. Ostala je velika enigma gde je želeo da ode, ali i to zbog čega je zvao drugaricu Maju.

Razgovarao je Nenad i sa prijateljima svog sina. Niko od njih ne zna zbog čega je Matej nestao. Platio je flašu viskija, ostavio jaknu i istrčao napolje. Nakon 9 minuta gubi mu se svaki trag. Mobilni telefon mu je nedostupan, a poslednji signal mu je uhvaćen kod Velikog ratnog ostrva.

Nenadu i dalje u telefonu stoji na čekanju poruka upućena sinu.

- Napisao sam mu da mi se javi... - kaže Periš.

Foto: Printscreen You Tube

Matej Periš

Prema njegovim rečima, i dalje gaji veru i nadu da mu je sin zdrav i da će ga uskoro povesti kući. Roditelj je i bez obzira koliko je vremena prošlo ne želi da misli da je nešto loše moglo da mu se desi.

Nenad Periš pre nekoliko dana vratio se u Split, ali srce mu je u Beogradu.

Iskreno se zahvaljuje svima koji traže njegovog sina.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17