• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Pink

02.04.2022

14:02

BEOGRAĐANIN PROŠAO KROZ PAKAO SEKTE! Zbog rituala tražili da ubije svog rođaka, kad je pokušao da pobegne OVO SU MU URADILI!

Printskrin/ tv pink

Društvo

BEOGRAĐANIN PROŠAO KROZ PAKAO SEKTE! Zbog rituala tražili da ubije svog rođaka, kad je pokušao da pobegne OVO SU MU URADILI!

Podeli vest

Teška ispovest jednog momka iz Beograda o borbi sa sektom

Aleksandar Stičević iz Beograda podelio je svoje traumatično iskustvo sa sektom u Novom jutru kod Jovane Jeremić.

Momak je u svojoj ispovesti o sekti izneo šokantne podatke, a kako ističe od njega je traženo i čoveka da ubije.

- Najozbiljnije što su tražili od mene je da na ritualan način ubijem svog rođaka. Smatrali su da sam spreman. Osetio sam ogroman strah, jer nisam bio spreman. Bio sam dete, mislio sam da ću uspeti da pobegnem, da se izvučem - dodao je.

Foto: printscreen youtube

Sektaši tražili da ubije svog rođaka

Kako dalje navodi, kada je hteo da pobegne iz sekte nastali su problemi.

- Ja sam te ljude video, ali ni dan danas ne znam ko su ti ljudi, koristili su šifrovana imena. Instrukcije su mi davali preko četa u grupi. Onda su krenule pretnje, jer sam hteo da pobegnem. Ostavljali su poruke na sekretarici sa umrlicima, pratili me do škole, jednom su me izgurali sa puta - rekao je on.

Mesec dana pakla

Prema njegovim rečima agonija je trajala mesec dana, a pretnje su se samo nizale.

- Mesec dana je trajala agonija i uznemiravanje. Na kraju, ispričao sam sve majci. Prijavljivali smo, ali policija tada nije imala nijedan zakonski okvir da reaguje. Pomoglo mi je jedno udruženje koje se borilo protiv delovanja sekti, dodelili su mi fizičku zaštitu. Pripadnici udruženja su bukvalno spavali kod nas u kući.

Bonus video: 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Rusi oči u oči sa američkim snagama u Nigeru, Ostin se odmah oglasio!
napeto

Rusi oči u oči sa američkim snagama u Nigeru, Ostin se odmah oglasio!

Rusko vojno osoblje ušlo je u četvrtak u vazdušnu bazu u Nigeru u kojoj su američke trupe, od kojih je vojna hunta Nigera zatražila da se povuku, a ministar odbrane SAD Lojd Ostin izjavio je da američki vojnici nisu u opasnosti i da su "ruske snage u posebnom kompleksu i nemaju pristup američkim snagama ili opremi".

03.05.2024

10:06

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija