• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

26.04.2022

14:46

OGLAS ZA POSAO RAZBESNEO NAROD! Traži se spremačica, a kad vidite uslove i platu neće vam biti dobro! Zbog ovoga je nastao haos na internetu (FOTO)

printscreen

Društvo

OGLAS ZA POSAO RAZBESNEO NAROD! Traži se spremačica, a kad vidite uslove i platu neće vam biti dobro! Zbog ovoga je nastao haos na internetu (FOTO)

Podeli vest

Korisnici društvenih mreža izrazili su nezadovoljstvo zbog oglasa za posao spremačice. Osim ponuđene plate narod se razbeseno i zbog uslova rada

Oglas za posao u kom su navedeni plata i uslovi rada digao je buru na društvenim mrežama.

Kako piše u oglasu traži se spremačica za čišćenje apartmana, koja će da radi 6 dana nedeljno od 11-16 časova, da zna engleski jezik, da nije osuđivana niti da se vodi neki postupak protiv nje, da dočekuje goste... a kako se navodi plata za ovaj posao iznosi 200 evra. 

Sudeći prema komentarima, ovi uslovi za rad, obim posla i plata razbesneli su Tviteraše, a neki su se udružili u nameri da gazdaricu zovu u pola noći kako bi se "osvetili za ponižavanje".

Foto: printskrin/tviter

Oglas za posao razbesneo korisnike društvenih mreža

Ispod objave stoji lavina komentara koji pokazuju nezadovoljstvo naroda:

Ovo je mesečno plaćanje ili?

Pre prijema test znanja iz atomske fizike i molekularne biologije

- Sve je jasno kao dan, osim jednog - kako biti u sva tri apartmana do 16 časova?

Imamo Drinkin broj. Pola 2 je noću, mislim da je pravo vreme da počnemo svi da je zovemo da se blize raspitamo oko konkursa.

Potrebno je još znanje iz hortikulture, određene pevačke sposobnosti, crni pojas treći dan ..letačka dozvola bar za ove čarter letove. Naravno ne treba napominjati da kandidat mora biti duhovit, da ne kažemo šeret. Sve naravno u istoj visini plate.

Pa ja mislim da ce dobiti nula kandidata...

- 200 eura, ma daj...

- Bolji vic odavno nisam video. Vrhunski bezobrazluk!

Jesu krenili ljudi da je zovu i sprdaju u pola noći za ovakvo poniženje od oglasa i plate? Ne bi ta meni mirno spavala od poziva... - samo su neke od burnih reakcija Tviteraša na ovaj oglas.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pera

pre 1 godinu

Jovana Jeremić je odvratna, za Lotos Bar jeste, za voditelja nije.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!
dva puta odbili

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!

Ustavni sud Crne Gore usvojio je danas žalbu i utvrdio da se Miloš Medenica, sin bivše predsednice Vrhovnog suda Vesne Medenice, neosnovano u pritvoru, potvrđeno je nezvanično podgoričkom portalu CdM. Vesni Medenici se takođe sudi, zbog optužbi za zloupotrebu službenog položaja i organizovanja kriminalne grupe, ali se i ona brani sa slobode.

24.04.2024

16:09

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija