• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Telegraf.rs

03.05.2022

21:03

NISAM SE NADALA DA ĆE OVAKO DA BUDE, IZGUBILI SMO ANĐELA! Medicinske sestre se potresnom porukom oprostile od koleginice Ivane Filić

printscreen/facebook

Društvo

NISAM SE NADALA DA ĆE OVAKO DA BUDE, IZGUBILI SMO ANĐELA! Medicinske sestre se potresnom porukom oprostile od koleginice Ivane Filić

Podeli vest

Ivana Filić (41) koja se borila sa karcinomom dojke, preminula je juče, a povodom tužne vesti obratile su se i njene koleginice, medicinske sestre, potresnom porukom na društvenim mrežama.

- Zbogom, zbogom draga moja Ivana. Nisam se nadala da će ovako da bude. Verovala sam da ćeš uspeti, kao i uvek, jer si ti bila najhrabrija žena koju znam. Otišla je jedna od nas, naša sokica, nasa najdivnija drugarica, koleginica. Izgubili smo, majku, caricu, ženu najvećeg srca, anđela među živima. Otišla si, ali znaj da iz našeg srca nikada nećeš otići, putuj anđele sa anđelima - napisala je jedna od njih.

Kako kažu, posle ove tragedije, nema reči utehe.

- Naša koleginica izgubila je bitku sa teškom bolesti. Iza nje ostao je mali sin zbog kojeg se kao samohrana majka borila kao lavica. Kada se desi ovakva tragedija nema reči utehe. Mnoge od nas i dalje bitke biju. Apelujem da vodimo računa o svom zdravlju. Uvek smo nekako okrenute drugima a najmanje sebi. I zato kada ugledate post da nekome treba novčana pomoć - pomozite. U moru tuge, bola i straha, dajmo tračak svetlosti - stoji u nastavku posta.

Ivana je bila potpuno zdrava mlada žena do pre godinu i po dana, kada joj je dijagnostikovana teška bolest.

- Ode nam draga moja sestrice, ode. Otišla si, ostavila bol i tugu za nama, kome si ostavila tvog lepog anđela, šta će on bez tebe sad, kako da odrasta bez majke. Njemu će biti najteže. A tebe nek anđeli čuvaju i nek bog dragi podari rajsko naselje - piše u objavi Ivanine sestre.

- Eh, moj, tvoj i vaš život. Prestao sam da pitam šta je ovo, dokle, koliko. Njoj više nije potreban SMS, ni moj ŠER, ni Vaše deljenje. Ode draga Ivana, ode da odmori dušu svoju. Putuj Ivana gde nema bola, padanja, muke. Nije baš moralo ovako - piše u objavi na Fejsbuku.

Ivani je nakon primanja hemioterapija odrađena radikalna mastektomija i otklonjeno je 28 žlezda.

Nakon kontrolnog magneta abdomena ustanovljene su metastaze na jetri. Zbog jakih bolova u kostima, lekari su predložili skener gde su ustanovljene i metastaze na kostima.

Uprkos tome, nastavljeno je sa hemioterapijama, a metastaze su uočene i na kičmi. Zbog učestalih hemioterapija Ivanino zdravstveno stanje se pogoršalo, izgubila je na kilaži i nije imala snage da se samostalno kreće, dok su tumor markeri enormno porasli.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija