• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

08.05.2022

15:12

NAJNOVIJI KORONA PODACI! Pad broja zaraženih!

Društvo

NAJNOVIJI KORONA PODACI! Pad broja zaraženih!

Podeli vest

U Srbiji je u poslednja 24 sata otkriveno 302 nova slučajeva koronavirusa na osnovu 4.854 testiranih uzoraka, a preminule su 4 osobe

Na bolničkom lečenju je 320 pacijenata, od kojih je 20 na respiratoru, objavljeno je na zvaničnom sajtu Covid.rs.

Podsetimo, juče je korona virusom bilo zaraženo 428 osoba, a od posledica zaraze preminulo je pet pacijenata.

Od početka pandemije u Srbiji su registrovana 2.009.979 slučaja koronavirusa, a od posledica infekcije preminulo je 16.028 osoba.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Fikus

pre 1 godinu

Ne zanosite se, nije to nikakav pad broja zaraženih. Kao i svakog vikenda, broj onih koji za vikend ipak odu da se testiraju je uvek značajno manji ali je očigledno procenat od 6% testiranih pozitivno i još uvek je veliki. Već sutra a pogotovo u utorak ponovo će to biti blizu 1000 novih

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija