• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

17.05.2022

13:36

BABA JE ODGAJILA, NESTALA JE SA NJENOG GROBA! Teško je podnela smrt majke i razvod, Sandrin brat otkrio detalje njenog nestanka

Privatna arhiva

Društvo

BABA JE ODGAJILA, NESTALA JE SA NJENOG GROBA! Teško je podnela smrt majke i razvod, Sandrin brat otkrio detalje njenog nestanka

Podeli vest

U Beogradu je u subotu nestala Sandra Šević (38) kada je iz stana svoje tetke u Mirijevu otišla u nepoznatom pravcu otkriva za Informer.rs njen brat od tetke Viktor

Sandra Šević je iz Kaluđerice, a nestala je u subotu, 14. maja u Mirijevu.

Njen brat od tetke, Viktor, otkrio je da je sa Sandrom u subotu bio na groblju, a kada su došli kod njega kući u Mirijevu ona je otišla i od tada joj se gubi svaki trag. Kako za Informer.rs priča njen brat, Sandrin telefon je nedostupan.

- Izdavali smo babi šest meseci, a posle groblja otišli smo kući odakle je u jednom trenutku otišla bez traga. Odmah smo je zvali,počeli da tražimo i prijavili policiji - priča Viktor.

Foto: Privatna arhiva

Nestala Sandra Šević

Za sada kako kaže nema novih informacija, ali ističe da ovo nije prvi put da Sandra nestane.

- Jednom je isto nestala, ali ju je policija brzo pronašla na groblju. Moja sestra nikad nije pokušala sebi da naudi, ali ima psihičkih problema. Znam da nije pila terapiju i verujem da joj je nedavni gubitak majke, pa bake koja ju je odgajila, a onda i razlaz od muža poremetio. 

Viktor kaže da ju je tražio po grobljima, crkvama, išao je do Hrama, 25. maja i Kalemegdana jer su to sve mesta koje je Sandra volela da obilazi i ističe da će ih sve ponovo obići. Planira i da lepi plakate po gradu kako bi što više ljudi saznalo za potragu.

Kontaktirao je i dve-tri njene drugarice, međutim niko nema informacije o njenom nestanku.

- Ona nema gde da ode, verujem da je živa i samo se plašim da sebi ne naudi. Kući je čeka dete od 5 godina - kaže njen brat od tetke i moli sve koji je vide da prijave policiji ili na broj 061 3163027.

Podsetimo, nestala Sandra (38) visoka je 175 centimetara, ima smeđu kosu i oči, nosi naočare za vid. U trenutku kada je nestala imala je na sebi crnu haljinu sa roze cvetovima. 

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija