• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

23.05.2022

09:27

SKANDAL U KVIZU SLAGALICA! Takmičar dao POGREŠAN ODGOVOR I POBEDIO! Obratite pažnju na poene u igri "Ko zna zna"! Gore društvene mreže (VIDEO)

printscreen RTS

Društvo

SKANDAL U KVIZU SLAGALICA! Takmičar dao POGREŠAN ODGOVOR I POBEDIO! Obratite pažnju na poene u igri "Ko zna zna"! Gore društvene mreže (VIDEO)

Podeli vest

TV kviz Slagalica u poslednjih par meseci je bio u centru pažnje zbog akcentovanja voditeljke Kristine Radenković, a sada zbog načina na koji se oduzimaju i dodaju poeni u igri "Ko zna zna".

U sinoćnjoj epizodi kviza Slagalica videli smo obračun Ivana Cvijovića i Đorđa Nikolića, koji je razbio "Asocijacije" u 10 sekundi, ali emisija u kojoj se plavi i crveni takmičar prvi put sreću je sada u centru pažnje zbog greške kompjutera!

Naime, u igri "Ko zna zna", Đorđe je dao pogrešan odgovor na jedno pitanje, i iako su mu regularno skinuti poeni, pa je sa 104 spao na 99, već u sledećoj sekundi, pre čitanja narednog pitanja, rezultat je vraćen na 104!

Đorđe je iz ove emisije izašao kao pobednik, i to s razlikom od samo 2 poena, što nije prošlo nezapaženo kod gledalaca koji su ovaj trenutak šerovali na društvenim mrežama.

Pogledajte šta se desilo s poenima u igri "Ko zna zna":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mito

pre 1 godinu

Slagalica ima dve mane. Prva u igra spajanja pojmova često je neujednačena. Po meni igra mora da ima približno istu težinu. Drugo u igri gde se otkriva pojam, imam utisak da ovi koji prave slagalicu, uđu u enciklopediju i odatle biraju pojmove, odnosno kada nemaju adekvatno objašnjenje, kopanjem po enciklopediji postavljaju pitanja koja su u suštini problematična, jer slagalica je igra opšte kulture, a ne nadobudnih mislilaca, koji idu linijom manjeg otpora i zato su te dve igre u suštini loše. Mislim da je TV napravila promašaj sa njima. Zašto ovo kažem jer se u ove dve igre često uzima malo poena, sem u slučajevima kada se nekom pojedincu postave pitanja bliska njihovoj profesiji. To narušava Slagalicu kao kultnu emisiju.

Djoka

pre 1 godinu

Jeste to. Ali pobednik bi ga i ovako i onako razbio do kraja. Izgleda covek ko da nezna osnovne stvari al ima znanje. Nema sta!

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija