• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

26.05.2022

12:04

Samsung Galaxy A53 5G – vaš partner za najbolje fotografije sa letovanja

Samsung

Društvo

Samsung Galaxy A53 5G – vaš partner za najbolje fotografije sa letovanja

Podeli vest

Leto je vreme koje u nama posebno budi želju za putovanjima, za istraživanjem novih destinacija i otkrivanjem prirodnih lepota. Osim što volimo da ih posećujemo, većina nas uživa i u fotografisanju i snimanju destinacija, ali i nas samih

Kako bi te fotografije i snimci u budućnosti bili lepa uspomena neophodno je da budu jasni i u najboljoj mogućoj rezoluciji. Stoga je, pre donošenja odluke o tome koja će naša naredna destinacija biti, neophodno prvo odlučiti koji je telefon najbolji da ga ponesemo sa sobom u novu avanturu. 

Foto: Samsung

Samsung A 53 odlikuju unapređene karakteristike kamere, novi snažni procesor, izuzetno čvrst ekran i  još bolje mogućnosti povezivanja sa Galaxy ekosistemom, a cenovno je vrlo pristupačan.

Uz vrlo moćan sistem s četiri kamere, Galaxy A53 5G donosi napredne mogućnosti fotografisanja i snimanja OIS kamerom od 64 MP i prednjom kamerom od 32 MP. Dodatna vrednost je i VDIS tehnologija koja omogućava stabilizaciju prilikom snimanja za kristalno čiste videozapise. Kamere koriste i AI tehnologiju koja u kombinaciji s unapređenim Night Mode načinom rada osigurava da fotografije, iako nastale pri slabijem svetlu, izgledaju besprekorno. Tu su i poboljšani Portrait Mode način rada za odlične selfije i Fun Mode koji korisnicima pruža veliki izbor zabavnih filtera, a zanimljiva funkcija je i Object eraser za uklanjanje nepoželjnih objekata u pozadini.

Foto: Samsung

Ono što nam je svima uvek važno prilikom izbora telefona koga ćemo nositi na putovanje jeste izdržljivost baterije i da li je on vodootporan, ukoliko nam se slučajno desi neka nespretna situacija i aparat nam u toku fotografisanja upadne u vodu. 

Samsung Galaxy A53 5G svojim korisnicima nudi bezbrižnost i u tom pogledu, jer sadrži IP67 standard otpornosti na vodu i prašinu, što znači da je testiran da izdrži do 30 minuta u slatkoj vodi. Kada je u pitanju baterija, uz super brzo punjenje od 25W, sve aktivnosti mogu trajati znatno duže od onoga kako ste navikli na drugim uređajima. 

Foto: Samsung

Galaxy A53 5G korisnicima pruža i visok nivo sigurnosti pomoću svoje Samsung Knox platforme, a za zaštitu privatnih fotografija i dokumenata tu je Secure Folder – šifrirani digitalni sef. Takođe, uređaj ima uključenu i Samsung Wallet opciju koja stvara praktično i zaštićeno mesto za čuavanje svih ličnih dokumenata, pasoša, kreditnih kartica i slično.

Veliki ekran koji ima ovaj telefon daće vam bolju preglednost, lakše praćenje sitnih detalja, kao i ugodnije pregledanje svih vrsta sadržaja. Međutim, važno je i svetlo ekrana koje je ugodno za naše oči i jasno prikazuje sadržaje i kada smo u tami i na sunčevom svetlu. Galaxy A53 5G i u ovoj se situaciji pokazao kao savršen izbor, jer vam nudi fenomenalno iskustvo i verne detalje prikaza i po najjačem sunčevom svetlu, bilo da se radi o fotografijama, snimcima ili nekom drugom sadržaju.

Foto: Samsung

Sve navedeno čini Samsung Galaxy A53 5G idealnim partnerom sa kojim ćemo provesti ovo leto, ali i mnogo duže.

Više informacija o ovom uređaju možete pronaći na https://www.samsung.com/rs/offer/galaxy-a53-5g-promotion/

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija