• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

26.05.2022

14:34

BAKA I DEKA KRENULI U GRČKU NA MORE, A NA GRANICI DOŽIVELI ŠOK! Jedan papir može sve da reši, proverite OVO pre putovanja

printscreen

Društvo

BAKA I DEKA KRENULI U GRČKU NA MORE, A NA GRANICI DOŽIVELI ŠOK! Jedan papir može sve da reši, proverite OVO pre putovanja

Podeli vest

Bračni par penzionera iz Srbije doživeo je pravo neprijatno iznenađenje kada su krenuli u Grčku na more. Njih dvoje ostali su šokirani kada su na granici priveli dekicu koji je bio na potrenici

Ne znajući da je na potrenici ovaj gospodin opušteno je krenuo na odmor u Grčku na svojom ženom, međutim pravi šok doživeli su na granici kada su ga priveli.

Kasnije se ispostavilo da je dekica ranije imao sudar u kom je udario policijski auto, a onda je dva meseca bio u komi i nije primio poziv za ovu saobraćajnu nesreću. Nažalost, neprijatno iznenađenje sačekalo ga je na granici kada je i saznao da je lice sa potrenice. Dramu koja se dogodila opisala je jedna korisnica društvene mreže koja je priustvovala ovom nemilom događaju.

Zbog cele situacije koja se desila, na društvenim mrežama nastala je prava pometnja, a priču je "začinila" njegova supruga koja je nastavila put Grčke dok su dekicu vraćali za Beograd. 

Foto: printskrin/instagram/katavux

Korisnica društvene mreže Instagram objasnila šta se desilo na granici

Da ovaj slučaj nije usamljen govori i druga korisnica društvene mreže koja je doživela isto što i gospodin na granici.

- Iz raznih razloga stavljaju na potrencicu. Ja sam zbog neplaćene kazne za isteklu ličnu kartu bila na potrenici iako sam imala potvrdu da imam novu, pisali su. Tražili me u mojoj zgradi ali u pogrešnom stanu jer imaju dva ista prezimena i naravno nisu me našli. Posle skoro dve godine sam pošla kod sestre u Višegrad sa mužem i to u sedmom mesecu trudnoće, kažu mi da sam na potrenici i da moraju da me privedu. Šok neviđeni. Sreća pa sam bila u svom rodnom mestu pa su bili ljubazni, ali svakako je veliki šok kad kreneš negde i na granici saznaš da si na potrenici - opisala je svoje iskustvo žena na Instagramu.

Foto: printskrin/instagram/katavux

Žena podelila svoje iskustvo na Instagramu

Kako ne biste došli u ovako neprijatnu situaciju pre putovanja u inostranstvo proverite da li se protiv vas vodi neki krivični potupak.

Kako proveriti

Jednostavnim podnošenjem zahteva koji izdaje Sud.

Uverenje o vođenju krivičnog postupka je dokument koji kojim dokazujete da se protiv vas (ne) vodi krivični postupak i istraga pred osnovnim, višim sudovima i javnim tužilaštvima, posebnim odeljenjima za organizovani kriminal, Odeljenjem za ratne zločine i posebnim odeljenjima za suzbijanje korupcije. 

Potvrda košta 190 dinara, a može da se poruči i preko portala e-uprava.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rajko

pre 1 godinu

Sramota. 7.000.000 puta 190 dinara. Na svakom koraku šišanje ovaca. Lakše i isplatljivije je šišati ovce nego uredno i pristojno obavestiti ih da su na poternici. Kažu ovce su bile nedostupne za obaveštenje. Ali uvek su dostupne za kažnjavanje i naplatu.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija