• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.K.

27.05.2022

12:59

OGLAS ZA STAN RAZBESNEO NAROD! "Nije za prosečne ljude koji rade za 50.000 dinara", a tek kad vidite cenu i kome je namenjen ŠOKIRAĆETE SE (FOTO)

printscreen

Društvo

OGLAS ZA STAN RAZBESNEO NAROD! "Nije za prosečne ljude koji rade za 50.000 dinara", a tek kad vidite cenu i kome je namenjen ŠOKIRAĆETE SE (FOTO)

Podeli vest

Na društvenim mrežama mnogo je ponuda za izdavanje stanova u Novom Sadu, a jedan oglas je posebno izazvao gnev onih koji su ga pročitali

- Izdaje se stan u Radničkoj ulici od 35 kvadratnih metara. Stan je u fulu, cena je 370 evra. Stan nije za prosečne ljude koji rade za 50000 dinara. Stan je namenjen bogatijim studentima sa juga Srbije ili iz Bosne – doslovce piše u oglasu, uz fotografije stana koji je ponuđen za iznajmljivanje.

Foto: printskrin

Oglas za stan razbesneo narod

Ovo je izazvalo brojne besne komentare, ali pojedini su ukazali da je gazda očigledno upoznat da ima i onih "bogatih studenata" za koje ovo nije preskupo.

- Veći smo debili mi koji takve kirije plaćamo, a nismo bogatiji studenti – navodi jedan od onih koji su pročitali oglas.

Drugi je sadržaj oglasa prokomentarisao samo rečju "bahato".

Bonus video:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
voja

pre 1 godinu

pa ovo je kic od stana,za te pare necu ziveti u karton sobi,namestaj iz jeftinih prodavnia poput ikea gde je 90%namestaj od preradjenog i presovanog kartona,onda pod laminat koji je platio ne vise od 500 dinara pometru q.od drveta nibprasine nema,

Ja

pre 1 godinu

Sta je ovde bahato? Ovo moze razbesneti samo kompleksase. Ljudi iznajme stan pa nemaju da plate i zbrisu, ovaj covek se odmah ogradio od bahatih kompleksasa koji sebi ovo ne mogu da priuste.

ringispil

pre 1 godinu

Sem stana u fulu mozada je moguce i koriscenje GAZDARICE barem jednom mesecno.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17