• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

27.05.2022

16:44

PASOŠ I LIČNU KARTU OD SADA ĆETE MOĆI DA IZVADITE I NEDELJOM! Sjajna vest iz MUP pred letnju sezonu!

informer.rs

Društvo

PASOŠ I LIČNU KARTU OD SADA ĆETE MOĆI DA IZVADITE I NEDELJOM! Sjajna vest iz MUP pred letnju sezonu!

Podeli vest

Zbog većeg interesovanja, MUP omogućio zakazivanje termina i podnošenje za izdavanje ličnih dokumenata i nedeljom

Zbog povećanog interesovanja građana za izdavanje ličnih dokumenata, Ministarstvo unutrašnjih poslova omogućilo je zakazivanje termina za izdavanje pasoša i ličnih karata elektronskim putem i za nedelju, u radnim jedinicama MUP-a u Ulici Omladinskih brigada 1 u Beogradu i u Novom Sadu u Bulevaru oslobođenja.

Pored zakazivanja elektronskim putem, nedeljom je u navedenim objektima moguće i podnošenje zahteva ličnim dolaskom, saopštio je MUP.

Zakazivanje termina i za nedelju omogućeno je, u saradnji sa Kancelarijom za informacione tehnologije i elektronsku upravu Vlade Srbije, u radnim jedinicama u Beogradu u Ulici Omladinskih brigada 1 (SIV 3) od 8-15 časova, i u Novom Sadu u Bulevaru oslobođenja od 7-15 časova.

MUP podseća da građani, tokom cele godine, i nedeljom mogu da podnesu zahteve za izdavanje ličnih dokumenata u Upravi za upravne poslove, Policijske uprave za grad Beograd, Ljermontova broj 12a, od 7:30 - 15:30 časova.

Ministarstvo unutrašnjih poslova, kao i do sada, čini sve kako bi građani dobili lična dokumenta u skladu sa zakonskim rokom, uprkos velikom broju zahteva, navodi MUP.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija