• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

07.06.2022

15:29

ŠOKANTAN SNIMAK! Profesor Arhitektonskog fakulteta studentkinji pokazuje EKSPLICITNU FOTOGRAFIJU! (VIDEO)

printscreen

Društvo

ŠOKANTAN SNIMAK! Profesor Arhitektonskog fakulteta studentkinji pokazuje EKSPLICITNU FOTOGRAFIJU! (VIDEO)

Podeli vest

Nakon ispovesti studentkinja Arhitektonskog fakulteta u Beogradu o seksualnom uznemiravanju od strane pojedinih profesora, kako navode, pojavio se snimak na kojem se u toku predavanja pojavljuje fotografija eksplicitnog sadržaja

- Pun mi je monitor tvoje glave. Ne, ne vrati se da napravim printskrin, da napravim jedan printskrin - čuje se profesor dok se obraća jednoj od studentkinja, kako su naveli u Blicu, a nakon čega se na ekranu pojavljuje fotografija eksplicitnog sadržaja.

Studentkinja je nakon toga zbunjena, a profesor se nadovezuje:

- To je ta aplikacija za printskrinove, baca fore - čuje se na pomenutom snimku nakon čega nastavlja predavanje kao da se ništa nije desilo.

Podsećamo, Više javno tužilaštvo u Beogradu po službenoj dužnosti je formiralo predmet povodom medijskih objava u vezi sa navodima studentkinja i studenata Arhitektonskog fakulteta u Beogradu, koji su objavljeni na društvenoj mreži Instagram, potvrđeno je Blicu.

Tužilaštvo je odmah dalo nalog policiji da prikupi sve neophodne podatke i obaveštenja u cilju utvrđivanja postojanja nekog krivičnog dela koje se goni po službenoj dužnosti.

Espresso je, kako su naveli, na svom fejsbuk profilu objavio snimak sa predavanja:

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija