• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

09.06.2022

18:13

NAJNOVIJA ODLUKA VLADE SRBIJE! U Tursku samo sa ličnom kartom!

printscreen

Društvo

NAJNOVIJA ODLUKA VLADE SRBIJE! U Tursku samo sa ličnom kartom!

Podeli vest

Vlada Srbije donela je Zaključak kojim je omogućeno građanima Srbije i Turske da državne granice obe zemlje prelaze sa važećom biometrijskom ličnom kartom

Zaključak o utvrđivanju osnove za zaključivanje protokola br. 1 između Vlade Srbije i Vlade Republike Turske o izmenama i dopunama sporazuma o uzajamnom ukidanju viza, omogućio je građanima ove dve zemlje da državne granice prelaze sa važećom biometrijskom ličnom kartom radi unapređenja i olakšanog kretanja ljudi i prometa roba, saopšteno je posle sednice vlade.

Navodi se da je to od posebnog značaja imajući u vidu veoma razvijenu privrednu saradnju Srbije i Turske, kao i izuzetno veliki broj međusobnih turističkih poseta.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
voja

pre 1 godinu

bravo,ja sam uvek vise postovao turke nego grke,grci su kao i crnogorci

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija