• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

12.06.2022

18:43

PONOVO KAMENOVANI BRZI VOZ "SOKO" I "BG VOZ"!

Tanjug.rs

Društvo

PONOVO KAMENOVANI BRZI VOZ "SOKO" I "BG VOZ"!

Podeli vest

Kompanija ''Srbija Voz''' a.d saopštila je da je danas oko 16.20 časova došlo do ponovnog kamenovanja brzog voza ''Soko'' i BG Voza koji je krenuo iz stanice Zemun za Lazarevac

Vozovi su kamenovani pri izlasku iz stanice Zemun.

Pregledom vozova od strane vozopratnog osoblja, ustanovljeno je da postoje manja oštećenja na vozovima i vraćeni su u redovan saobraćaj.

Iz Srbija Voza dodaju da ta kompanija osuđuje kamenovanje vozova od strane za sada nepoznatih počinilaca, kao i da je MUP Srbije u saradnji sa Srbija Vozom odmah preduzeo sve potrebne mere da se pronađu počinioci ovog krivičnog dela.

- Ovakvo ponašanje predstavlja vandalski čin i izuzetnu opasnost po bezbednost svih učesnika u saobraćaju. Uništavanje železničke infrastrukture sprečava redovno odvijanje železničkog saobraćaja. Upozoravamo da se ovakvim vandalskim činom na prvom mestu ugrožava bezbednost putnika i železničkog saobraćaja, ali da se istovremeno nanose i velike štete železničkoj imovini - navodi se u saopštenju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Srđan

pre 1 godinu

Hoćete li već jednom javno da objacitr ko je uhapšen i kažnjen. Ali javno na televiziji Da im se vidi lice

lel

pre 1 godinu

drustvo koga vaspitava zadruga ne moze drugacije da se ponasa.

vasilije

pre 1 godinu

Imamo li mi policiju? Ako imamo zasto ovo ponovljeno delo

Drakula

pre 1 godinu

Ttoo,udriii,pa Kako BRZ kad ga ufate so kamenje,Al Ovo debilski narod ,eha,eha

Drakula

pre 1 godinu

Najbolje je kad saznaju svajsarci da SE kamenjate sa nigovim inace ponoson drzavnim,nece vam vise prodaju ni unutrasnju gumu za becikli,eha,eha

Vaske

pre 1 godinu

Uhvatis oduzmes svu imovinu I proteres iz zemlje.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

(FOTO) Pogodili ga Rusi! Moćno oružje SAD hitno vraćeno iz Ukrajine! Fotografije iz Pensilvanije otkrile sve: Oštećeno je...
REMONT

(FOTO) Pogodili ga Rusi! Moćno oružje SAD hitno vraćeno iz Ukrajine! Fotografije iz Pensilvanije otkrile sve: Oštećeno je...

Na društvenim mrežama su se u proteklih nekoliko dana pojavile slike oštećenog vučnog lansera M903 sistema PVO "patriot", koji je iz Ukrajine prebačen u SAD radi popravke. Kako se navodi, lansirna platforma je na američki kontinent transportovana uz pomoć aviona An-124, koji je petog aprila poleteo iz poljskog grada Žešov i sleteo na aerodrom Harisburg u Pensilvaniji.

23.04.2024

10:10

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Osmanlije učile srpski! Ovo su srbizmi koji se i dan danas koriste u turskom jeziku
Srbija

Osmanlije učile srpski! Ovo su srbizmi koji se i dan danas koriste u turskom jeziku

Kada se povede razgovor o srpskom jeziku često se govori o turcizmima, odnosno rečima koje su iz turskog ušle u naš jezik i tu se "odomaćile" tokom viševekovne otomanske prisutnosti u Srbiji. Međutim, malo se zna da su i naša kultura i jezik imali značajan uticaj na turski. Jedan od pokazatelja istorijskog značaja srpskog jezika jeste, između ostalih, i njegov status u Osmanskom carstvu.

22.04.2024

07:20