• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

20.06.2022

11:42

ŠOK! OVAJ POTEZ MILENE IVANOVIĆ, NAKON ŠTO JE OBJAVILA DA JE U LJUBAVI SA JURIĆEM, NIKO NIJE OČEKIVAO! Prve trzavice u vezi, haos nastao zbog ovoga!

printscreen/Instagram/Milena_Bogdan

Društvo

ŠOK! OVAJ POTEZ MILENE IVANOVIĆ, NAKON ŠTO JE OBJAVILA DA JE U LJUBAVI SA JURIĆEM, NIKO NIJE OČEKIVAO! Prve trzavice u vezi, haos nastao zbog ovoga!

Podeli vest

Samo dva dana nakon što je Milena Ivanović objavila zajedničku fotografiju sa Igorom Jurićem, krenule su prve trzavice u njihovoj vezi

Udovica Olivera Ivanovića je na Instagramu objavila zajedničku fotografiju uz opis "ljubav", da bi za nepunih 48 sati izbrisala objavu.

Juriću se nije svidelo što je Milena okačila njihovu fotografiju i nije se složio sa tim da im ta vrsta medijske pažnje treba. Komentari su se nizali i pod tim pritiskom, Milena je rešila da obriše sliku ali i zaključa svoj profil, piše Blic.

Foto: printscreen

Igor Jurić i Milena Ivanović

Ovaj par se nije javljao na pozive medija, niti su odgovarali na poruke koje su im stizale ovih dana, a vezano za njihovu romansu koja traje više od dve godine.

Podsetimo, oni su vezu do ovog momentra krili od javnosti, a da su ovo tačne informacije pokazuje upravo i Milenin Instagram profil, na kojem je i pre dve godine okačila zajedničku fotografiju sa Jurićem.

Danas nema ni te fotografije...

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rade

pre 1 godinu

Мислим, да је дебело погрешила, када је изабрала Игора. Видећемо и чућемо ! !

Kaya

pre 1 godinu

Realno, jeste zaparalo oci.. Prvenstveno zbog pok. Tijane, njene mame i sestre.. Sve je to sveze, tesko, da bi ozalosceni otac mogao sebi da dozvoli.. Ali, ovo je vreme rialitija, gde je sve dozvoljeno.. Nek svako zivi kako zivi i nek uziva, nama je samo tuga zbog rak rane kojom smo svi obelezeni tim nemilim slucajem.. Isto vazi i za novopečenu udovicu.... Treba da zive u ljubavi, ali, ehejjjj, smiri hormone, zeno!!!

deda Raša

pre 1 godinu

Crv sumnje pregrize i čelično uže poverenja a sumnja je pratilac i vesnik istine. Možda je ova ljubav postojala i pre tragičnih događaja a "ono" dvoje su samo koleteralna šteta.

Nada

pre 1 godinu

Fuj bre odvratni su ! Nekazem da nema pravo na ljubav ali bre sa kim ?

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17