• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Ekipa Informera

24.06.2022

12:29

(VIDEO) EKSKLUZIVNO! ZAVIJALI SMO ČEDU U ZALEĐEN ČARŠAF KAO MUMIJU Klistirali smo ga svako veče DEDA MILOVAN OTKRIVA DETALJE TRETMANA KROZ KOJE JE PROŠAO POLITIČAR!

Informer

Društvo

(VIDEO) EKSKLUZIVNO! ZAVIJALI SMO ČEDU U ZALEĐEN ČARŠAF KAO MUMIJU Klistirali smo ga svako veče DEDA MILOVAN OTKRIVA DETALJE TRETMANA KROZ KOJE JE PROŠAO POLITIČAR!

Podeli vest

Političar Čeda Jovanović bio je ubeđen da neće doživeti leto nakon što su mu posle preležane korone i višestruke upale, pluća potpuno oslabila

Doktori su mislili da lider LDP-a ima čak i kancer, međutim ta dijagnoza se nije ispostavila kao tačna. Spas je potražio u selu Dub kraj Bajine Bašte, kod deda Milovana koji neguje ljude uz pomoć biljnih tinktura, ishrane i specijalnih tretmana. 

Ekskluzivno za Informer Milovan Milošević je do detalja ispričao na kakvom je programu 40 dana bio poznati političar.

- Čeda je bio na standardnom programu. Ponašao se veoma disciplinovano. Poštovao je sve procedure - kaže Milovan za Informer.

Jovanović je prošao kroz osnovni program koji se sprovodi u kući zdravlja kod Miloševića.

ČIŠĆENJE ORGANIZMA

- Osnova je čišćenje organizma. Čišćenje organizma vrši se pijenjem sokova od voća i povrća. 

ANTI-PARAZITSKI PROGRAM

- Revitalizacija organizma se vrši dodavanjem određenih biljnih tinktura. On ih je pio. Prvo je pio tinkturu koja je za takozvani anti-parazitski program. To je tintura zelenog oraha u petroleju. Kada on prelazi iz mekog u čvrsto stanje ima 50 puta više vitamina C od ribizle, a ribizla ima više od limuna. To je strašan antioksidant. Kada se stavi u medicinski petrolej, petrolej iz njega vrši apsorpciju tog C vitamina, joda i još nekih minirala. To se zove Todikamp. On se pije 42 dana. Prvog dana se uzima 5 kapi ujutru i uvuče, drugog dana ide po 10 kapi, a od trećeg dana se pije po 30 kapi ujutru i uveče. Povećava se doza da bi želudac navikao da će u njega ući petrolej. U petrolej se pored oraha, dodaje polen i propolis. Taj program se sastoji i od 15 kapsula karanfilića i 70 kapsula pelena. 

OBLOGE OD RICINUSOVOG ULJA

Foto: Čedomir Jovanović/Instagram

Čeda kod Milovana sa oblogama od ricinusovog ulja

- Stavljali smo mu obloge od ricinusovog ulja. Drugim ljudima stavljamo oblogu na jetru prvih sedam dana, odnosno na ceo abdomen, a drugih sedam dana stavljamo na krsta, kako bi očistili bubrege. Ali pošto je Čeda imao problem sa plućima, on je svih 40 dana imao oblogu na plućima, jer je trebalo pluća revitalizovati, a ricinusovo ulje najbolje prodite. 

KLISTIRANJE

Svakog dana je išao na klistiranje. On to zove kanal, zato što mora da se klekne, nalakti, stavlja se cevčica u čmar da bi došlo do klistiranja.

Foto: Informer

Mesto gde se klistirao Čeda Jovanović
KUPKE

Išao je svakog dana u toplu kupku. Voda bude vrela, nekih 40-42 stepena.  Smenjuju se dve kupke. U jednu se stavljaju tri ljute povrtarske biljke. Sve su mlevene: čili paprika, đumbir, slačica. To se stavi u jednu krpu, pa u toplu vodu i onda se ta krpa steže da bi pustilo u vodu kako bi se napravio čaj od vode. Te ljute biljke izazivaju cirkulaciju krvi, pa na površinu kože izbijaju toksini.  Druga kupka napravljena je od zelene gline sa lekovitim travama koje pravi profesor Staniša Stoiljković.

SOK ZA ČIŠĆENJE JETRE

Foto: Informer

Čeda je pio sokove za čišćenje organizma

Šesti dan se pije sok za čišćenje jetre. U njega se stavlja 250 mililitra maslinovog ulja, 250 ml soka od grejfruta, jedno veče parče đumbira. To se sve izblendira i pije se četiri sata po gutalj. 

LEDENI ČARŠAF

- Nakon šest dana se ide u ledeni čaršaf. To je čaršaf koji se prethodne večeri namoči vodom, ocedi i stavi u zamrzivač da se zaledi. Sutradan, kada on izđe iz vrele kupke gde je voda bila 40 stepeni treba da legne na taj čaršaf. Zavije se kao mumija od tabana do vrata. Tako treba da provede najmanje tri sata. On izaziva veštačku groznicu, povisi se telesna temperatura i kroz  znoj se izbacuju toksini. Za svaki stepen povišene pemperature cirkulacija se ubrzava četiri puta. Obilno se znoji za vreme ovog tretmana, na svaki 15 minuta mora da pije čaj koji mu dodaje medicinska sestra. Bio mi je jedan čovek, koji je imao 126 kilogrma i on je izgubio pet kilograma za ta tri sata. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Forza SNS

pre 1 godinu

Nema njemu kao bestidnom coveku pomoc, neka mu je klistiranje na spas bilo.

Jovica Ćure

pre 1 godinu

Dedu treba krivično goniti pa njegov tretman bi ubio i najzdravijeg čoveka.

(VIDEO) EKSKLUZIVNO! ČEDA MI JE REKAO: "NEĆU PREŽIVETI DO 1. JUNA" Bio je izgubljen čovek NIJE MOGAO DA VOZI OD BEOGRADA DO DUBA
Društvo

(VIDEO) EKSKLUZIVNO! ČEDA MI JE REKAO: "NEĆU PREŽIVETI DO 1. JUNA" Bio je izgubljen čovek NIJE MOGAO DA VOZI OD BEOGRADA DO DUBA

Političar Čeda Jovanović je bio u veoma teškom zdravstvenom stanju, verovao je da će umreti, a kako sam tvrdi dekica Milovan Milošević (87) iz sela Dub kraj Bajine Bašte pomogao mu je da se oporavi. Ekipa Informera posetila je "Kuću zdravlja" u kojoj je Čeda boravio 40 dana kako bismo saznali u kakvim je uslovima živeo, šta je jeo i pio i kakvim je tretmanim bio izložen

24.06.2022

10:36

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija