• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Novosti

29.06.2022

10:48

ZAVRŠENO POLAGANJE KOMBINOVANOG TESTA! Evo koja pitanja su namučila male maturante

Tanjug/Rade Prelić

Društvo

ZAVRŠENO POLAGANJE KOMBINOVANOG TESTA! Evo koja pitanja su namučila male maturante

Podeli vest

Polaganje kombinovanog testa, u okviru završnog ispita za učenike koji su završili osmi razred završeno je, a učenici kažu da test nije bio težak

Osmaci različito odgovaraju na pitanje koji predmet im je bio najteži, ali dosta njih nije znalo šta je feud što je bilo pitanje iz istorije, a na fizici teška je bila sila potiska. Biologija je za većinu bila laka, kao i hemija i geografija.

I treći završni dan male mature protiče bez problema.

Ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Branko Ružić posetiće danas učenike u OŠ "Svetozar Marković" u Leskovcu.

Ove godine završni ispit organizovan je u 522 škole širom Srbije, a kombinovani test je poslednji koji učenici polažu u okviru završnog ispita.

Preliminarni rezultati biće dostupni na portalu Moja srednja škola 1. jula, dok će konačni rezultati završnog ispita biti objavljeni 5. jula.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija