• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

03.07.2022

10:38

PORCIJA GIROSA 10, A TOST SENDVIČ OD DVE KRIŠKE HLEBA 4 EVRA, VOĆNA SALATA 8! Turisti šokirani cenama u pojedinim grčkim letovalištima!

printscreen

Društvo

PORCIJA GIROSA 10, A TOST SENDVIČ OD DVE KRIŠKE HLEBA 4 EVRA, VOĆNA SALATA 8! Turisti šokirani cenama u pojedinim grčkim letovalištima!

Podeli vest

Letnji godišnji odmori su u punom jeku, a gotovo svakodnevno nam stižu žalbe naših turista koji odlaze na letovanje van zemlje

Kriza izazvana sukobom u Ukrajini, ali i gotovo tri godine pandemije korona virusa, doprineli su skoku cena u turističkim destinacijama. 

Znalo se da će ove godine, verovatno, biti cene kakve nisu do sada i to je bilo za očekivati. 

Međutim, nije se znalo da će u pojedinim letovalištima van granica naše zemlje ovoliko da "deru" turiste. 

Hanioti je jedna od destinacije odakle su nam se javljali naši čitaoci koji su bili zatečeni pojedinim cenama.

Foto: Informer.rs

Ukoliko ste se odlučili da u ovom mestu sednete u restoran na plaži kako bi pojeli, recimo, voćnu salatu, moraćete da platite 8 evra. Ništa nije bolje ni ako poručite pileći burger, za njega morate da izdvojite 10 evra, dok vam za običan hot-dog treba upola manje, 5 evra. Klub sendvič stoji oko 11 evra. 

Foto: Informer.rs

Nešto bolja situacija je u brzim hranama na šetalištu. 

Foto: Informer.rs

Ovde recimo možete dobiti hot-dog po ceni 1.5 koliko morate izdvojiti i za kafu ukoliko vam se pije, dok vam je za parče pice potrebni 1.7. 

Giros i sendvič oborili rekord 

Naša čitateljka je posetila Hanioti sredinom juna, dakle ne u cik sezone, a odatle nam je poslala šok fotografiju.

Foto: Informer.rs

U jednom restoranu brze hrane porcija girosa košta 10 evra! Da dobro ste pročitali, a i videli, 10 evra za jednu porciju.

Druga naša čitateljka trenutno boravi u istom mestu, a i ona je za nas imala šok fotografije i informacije.

Foto: Informer.rs

Običan tost sendvič koji je napravljen od dve kriške tostitanog hleba, nešto malo suhomesnatog između, i neki paradajz, košta 4 evra!

Dakle, ove godine su u Haniotiju rešili dobro da zarade, s obzirom na loše prethodne sezone zbog pandemije. 

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija