• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. Rafailović - V. Vučićević

06.07.2022

11:36

POPLAVA MI JE POTPUNO UNIŠTILA STAN! Voda je još u njemu! Automobili su plutali po parkingu BILO JE STRAŠNO

informer.rs

Društvo

POPLAVA MI JE POTPUNO UNIŠTILA STAN! Voda je još u njemu! Automobili su plutali po parkingu BILO JE STRAŠNO

Podeli vest

Veliko nevreme i obilna kiša koja je sinoć pala napravila je totalni haos u Beogradu. U Zemunu Crnogorska ulica bila je potpuno poplavljena, a pevaču Aleksandru Grbiću uništen je stan.

 

On je za Informer ispričao kako su izgledale scene koje su podsećale na filmsku:
- Kada je kiša krenula da pada, padala je katastrofa jako. Padala je i pre 7 dana i pre 20 dana, pa nismo imali ovakav probelm. Problem je verovatno bio u Prvomajskoj i Gornjogradskoj ulici, kolektor koji se nalazi u tim ulicama nije mogao da primi tu vodu. Mi imamo ovde odvode u garaži koji idu u naš šaht koji kasnije direktno ide u kanalizaciju. Ali kod nas u kraju ne postoji kišna kanalizacija, kanalizacija je po infrastrukturi napravljena za kuće koje su bile ovde. Sada se zidaju zgrade - kaže Grbić i pokazuje nam dokle je voda sinoć došla.

Primećujemo da je dostigla visinu od čak dva metra:
- Vidite dokle je bila voda, ovo je bio bazen. Sve je bilo pod vodom. Tako je i u stanu bilo, a još veća poplava je bila u podrumima. Noćaš kasno su došli momci iz vodovoda sa velikom pumpom pa su izvlačili te vode. Mi smo digli šaht, voda je stajala u kanalizaciji. Nije mogla da ode. Čista je ulica, a voda stoji u šahtu. Kada su tamo nešto pročistili, voda je krenula i počelo je sve da ide kroz odvode. 


Stan u kome živi potpuno je uništen:
- Moj stan je još uvek pod vodom i ne znam kako ćemo da je izbacimo zato što ta velika pumpa ne može da izbaci kada ostane 10, 15 centimetara vode. I u podrumu ima još vode. Grejanje i hlađanje nam je na toplotnu pumpu. I to je potpuno uništeno. 
Automobili koji su bili na parkingu plutali su kraj zgrade. Jedan auto je voda vukla čak pet metara. 
- Ovde je bilo parkirano pet automobila, oni su bukvalno plutali pod vodom. Svi su bili do krova u vodi, mislim da od njih nema ništa više. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija