• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

09.07.2022

08:33

DANAS PROVERA TAČNOSTI LISTE ŽELJA! Ovog datuma biće objavljena konačna lista

Tanjug/Rade Prelić

Društvo

DANAS PROVERA TAČNOSTI LISTE ŽELJA! Ovog datuma biće objavljena konačna lista

Podeli vest

Učenici i roditelji danas mogu proveriti tačnost liste želja - elektronskim putem preko portala Moja srednja škola ili u školama, saopštilo je Ministarstvo prosvete

Ukoliko učenici imaju prigovor na izražene liste želja, prigovor podnose u osnovnoj školi od 8 do 15 časova, gde je i unošenje ispravki.

Kako se navodi, u ponedeljak, 11. jula biće objavljena konačna lista želja, a roditelji će 13. jula na portalu imati uvid u listu raspoređenih učenika po obrazovnim profilima i smerovima u srednjim školama.

Takođe, u sredu 13. jula biće objavljena preostala slobodna mesta za upis u drugom krugu.

Popunjavanje i predaja liste želja za drugi upisni krug elektronskim putem ili neposredno u školi je 14. jula, dok će 15. jula biti objavljen konačni raspored učenika po školama u drugom upisnom krugu.

Od 14. do 20. jula je upis učenika u srednje škole posle prvog i drugog upisnog kruga.

Sve aktivnosti vezane za završetak osnovne škole, kao i upis u srednju školu obavljaće se bez podnošenja ijednog papira, jednim logovanjem na portalu mojasrednjaskola.gov.rs.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

U KOVID BOLNICI U BATAJNICI SVE VIŠE BOLESNIKA! Dr Adžić Vukičević: Očekuje se dalji porast obolelih! Evo kakva je sada klinička slika
Društvo

U KOVID BOLNICI U BATAJNICI SVE VIŠE BOLESNIKA! Dr Adžić Vukičević: Očekuje se dalji porast obolelih! Evo kakva je sada klinička slika

U poslednjih 10 dana u kovid-bolnici u Batajnici udvostručio se broj obolelih. Profesorka dr Tatjana Adžić Vukičević očekuje dalji porast broja prijema, s obzirom na povećanje broja inficiranih, ali kaže da su sada kliničke slike kovida 19 dosta blaže, znatno su manje potrebe za kiseonikom, hospitalizacija kraće traje, manje je smrtnih ishoda

09.07.2022

08:05

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija