• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.07.2022

11:33

PAKAO SRPSKIH TURISTA U EGIPTU! U hotelu nas nema na spisku gostiju! U DVA UJUTRU SU NAS PREBACIVALI U JEFTINIJI! U AGENCIJI FIBULA SE PRAVE LUDI

printscreen

Društvo

PAKAO SRPSKIH TURISTA U EGIPTU! U hotelu nas nema na spisku gostiju! U DVA UJUTRU SU NAS PREBACIVALI U JEFTINIJI! U AGENCIJI FIBULA SE PRAVE LUDI

Podeli vest

Srpska turistkinja Ivana Nisić otputovala je u Hurgadu u Egipat na dugo očekivano letovanje, a tamo je sačekao pravi pakao!

Kada je dva sata posle ponoći stigla u hotel Caribbean World Resorts u zalivu Sama bej, shvatila je da se ne nalazi na spisku gostiju. Predstavnik turističke agencije Fibula, preko koje je platila aranžman, predložio joj je da se prebaci u drugi hotel, što je ona u početku odbijala. Pošto joj nisu nudili drugo rešenje morala je da pređe u nešto jeftiniji hotel Moven pick, koji nije platila, niti je u njemu želela da letuje. 

Foto: Privatna arhiva

Ivana Nisić

- Preko agencije "Fibula travel" smo uplatili 11 noći u Egiptu od 16. do 27. jula u hotelu Caribbean World Resort. Noćas oko pola dva, stigli smo u Egipat i predstavik naše agencije nam ispred hotela saopštava da mi ipak ne idemo u naš hotel jer nema mesta, i moramo se smestiti u drugi hotel. Na naše nezadovoljstvo i svađu sve vreme, on ponavlja da je on samo predstavnik Fibule i nema mogućnost da utiče na ovo. Kako je danas nedelja, mi Fibulu ne možemo kontaktirati, na mejlove niko ne odgovara, nemamo se kome obratiti, a u hotelu Caribbean ne postojimo uopšte na spisku gostiju. Hotel u kom smo smešteni, nama apsolutno ne odgovara - kaže za Informer Ivana Nisić.

Foto: Privatna arhiva

Kako je navela, vodič koji ih je dočekao rekao je da će pokušati da im pomogne, ali za sada se ništa ne dešava:

- Predstavnik agencije Fibula nam je rekao da će on pokušati da reši, ali apsolutno ništa ne može da obeća jer je naš hotel prebukiran. Napominje da će dati otkaz i ne želi više da sarađuje sa Fibulom.

Mi smo pokušali da kontaktiramo agenciju, ali do objavljivanja teksta nismo dobili njihov komentar. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17