• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

17.07.2022

12:40

OTKRIVENI NOVI SOJEVI OMIKRONA! Dr Radovanović upozorava: Broj zaraženih će se naglo povećati, na jednu stvar treba POSEBNO OBRATITI PAŽNJU!

pixabay

Društvo

OTKRIVENI NOVI SOJEVI OMIKRONA! Dr Radovanović upozorava: Broj zaraženih će se naglo povećati, na jednu stvar treba POSEBNO OBRATITI PAŽNJU!

Podeli vest

Doktor Zoran Radovanović bio je gost Jutra na TV Prva i tom prilikom govorio o korona virusu koji je ponovo počeo da se rasplamsava

Raste broj obolelih, a dr Radovanović je naveo da će se verovatno u jednom trenutku taj trend zaražavanja naglo povećati.

- Mesecima, a možda i duže mogu da se nastave slabost i premorenost od korone - ističe dr Radovanović.

On je istakao da postoje čak 5 vrsta omikrona i na šta posebno treba da obratimo pažnju:

- Mnogi ljudi koji su oboleli, mogu posle nekoliko meseci ponovo da dobiju. Vakcina štiti od zaražavanja. Otkriveni su novi sojevi korona virusa, a postoji ček 5 vrsta omikrona, mi sada ovaj novi soj zovemo kentaur, ali to je iz šale. Nema zvanični naziv. Četvrta doza treba da se primi, a mi je i preporučujemo. Sledi nam trend zaražavanja, budući da su brojevi već kako i sami možete videti, porasli - rekao je on.

- Bolest može da bude blaga, ali da ostavi velike posledice na organizam - zaključio je dr Radovanović.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17