• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

02.09.2022

10:48

VELIKA SRCA PANČEVAČKIH POLICAJACA! Na ovo smo danas svi ponosni! Ćerkici stradalog kolege priredili nezaboravno iznenađenje (FOTO)

printskrin/instagaram/mup srbije

Društvo

VELIKA SRCA PANČEVAČKIH POLICAJACA! Na ovo smo danas svi ponosni! Ćerkici stradalog kolege priredili nezaboravno iznenađenje (FOTO)

Podeli vest

Biti human, pomagati kad je potrebno, biti podrška u teškim vremenima, biti čovek, to znači biti policajac i biti deo velike porodice MUP u kojoj brinemo jedni o drugima uz puno ljubavi, poštovanja i razumevanja, poručuju u ovom Ministarstvu povodom divnog iznenađenja koji su pripremili za ćerkicu nedavno stradalog kolege

To su i dokazali policijski službenici u Pančevu koji su ćerki kolege koji je nedavno stradao u saobraćajnoj nesreći, ulepšali rođendan.

Mala Teodora, ćerka tragično stradalog pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova Kostić Petra, 29. avgusta napunila je 6 godina.

 

 

Kolege njenog preminulog tate, koji su u stalnom kontaktu sa njenom mamom, saznali su da za rođendan ona želi da dobije električni trotinet i "jednorog tortu". Za kratko vreme oni su se organizovali i uz rotaciju policijskih automobila, pevajući rođendansku pesmu, svratili su do Teodorine kuće i iznenadili je poklonom i pesmom.

Sa sestrom od tetke Dunjom odmah je podelila radost zbog toga što "policija peva pesmicu".

Teodorin osmeh i sreća zbog iznenađenja koje su joj priredile tatine kolege ostaće urezani u srcima svih nas koji ne možemo a da ne budemo ponosni na velika srca pančevačkih policajaca koji nisu zaboravili Petrovu porodicu i pokazali da su uvek tu za njih. 

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija