• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Rts

14.09.2022

08:44

BITKA ZA ŽIVOT ANE MILETIĆ JOŠ UVEK TRAJE! Novac prikupljen, ali iz ovog razloga nije otišla na lečenje

Privatna arhiva

Društvo

BITKA ZA ŽIVOT ANE MILETIĆ JOŠ UVEK TRAJE! Novac prikupljen, ali iz ovog razloga nije otišla na lečenje

Podeli vest

Kragujevčanka Ana Miletić, koja boluje od najagresivnijeg tumora na mozgu, i dalje čeka odlazak na lečenje u Japan, iako je za to novac prikupljen pre mesec dana. Šta koči njen odlazak na lečenje otkriva njen brat

Vremena je sve manje, a bitka za život četrdesetogodišnje Ane Miletić još traje. Za nepune dve nedelje srednom avgusta prikupljeno je 400.000 evra za njen odlazak u Japan. Sve mogućnosti lečenja u Srbiji su iscrpljene, operisana je, a pre nedelju dana završila je i sa ciklusom zračne i hemioterapije. Međutim, iako je već trebalo da bude u Tokiju, to se još uvek nije dogodilo.

- Ono što trenutno koči njen odlazak u Japan jeste da bolnica u Japanu gde Ana treba da se leči, još uvek nije aminovala taj prijem. Još uvek nije dozvolila da Ana dođe na bolničko lečenje u Japan kaže Đorđe Bojović, Anin brat.

Foto: Privatna arhiva

Ana Miletić

A na pitanje zbog čega, Anin brat odgovor za sada nema. Pored njega, najveća podrška Ani u ovim danima neizvesnosti su petogodišnja kćerka, suprug i roditelji. 

- Ana je za sada hvala Bogu dobro. Drži se ona je psihički i fizički jaka i uvek je takva bila i nasmejana - ističe Zorica Bojović, Anina majka.

Anina porodica ne gubi nadu. Apeluje na državni vrh i ambasade Srbije i Japana, koji su već uključeni u čitavu ovu priču, da se proces ubrza, kako bi ona što pre otišla u Tokio i primila inovativni delitakt. Japanski stručnjaci tvrde da je uspešnost izlečenja tumora na mozgu ovim lekom 92%.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija