• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

29.09.2022

17:20

SILOVATELJ JE PRETIO NAŠIM NOVINARKAMA, SKLONITE GA SA ULICE! Vučićević na B92 o intervjuu koji je uzdrmao javnost, lažima tajkunskih medija i sramoti UNS-a!

Printscreen B92

Društvo

SILOVATELJ JE PRETIO NAŠIM NOVINARKAMA, SKLONITE GA SA ULICE! Vučićević na B92 o intervjuu koji je uzdrmao javnost, lažima tajkunskih medija i sramoti UNS-a!

Podeli vest

Glavni i odgovorni urednik Informera Dragan J. Vučićević govorio je u emisiji Fokus na B92 o intervjuu sa serijskim silovateljem Igorom Miloševićem

Vučićević je objasnio da je tim intervjuom raskrinkano veliko zlo. 

- On je očigledno strašno bolestan. Milošević nije pokazao trunku kajanja. On je pretio našim novinarkama i urednicama koje su radile intervju sa njim. "Silovaću i tebe, a mogu i tebe", tako je govorio. Mi smo samo deo intervjua objavili, a veći deo nismo - rekao je Vučićević.

Glavni i odgovorni urednik Informera naglasio je da su novinari samo radili svoj posao.

- Oni koji kažu da podržavamo silovatelja, Bože sačuvaj. Mi smo danas podneli zahtev da se on skloni sa ulice. Mi apelujemo i tražimo da se promeni zakon, ne treba čekati da se desi neko zlo. Pogledajte koji nas mediji napadaju i optužuju: "N1, Danas, Nova S" i tako dalje. To su mediji koji su mesecima citirali Veljka Belivuka, tražili da padne vlada i sasluša se predsednik države, na osnovu izjave koljača. Njima je Veljko Belivuk glavni urednik, a Marko Miljković zamenik - kaže Vučićević.

I Karleuša principijelno rekla - intervju je dobra stvar za društvo

- Pogledajte šta je rekla gospođa Jelena Karleuša. Mi se privatno ne slažemo, imamo neke sudske sporove, ali hvala joj na principijelnosti. Ona je za hejterski medij rekla da je pogledala intervju i da je dobro što je skrenuta pažnja na takav problem u društvu.

Foto: Printscreen B92

Glavni i odgovorni urednik Informera Dragan J. Vučićević

Silovanje krivično delo gore od ubistva

Ovo je iskorišćeno za politički obračun sa Informerom. Nismo mi ludi da reklamiramo silovatelje, ja bih ih streljao, da se za to ne odgovara. To je po meni gore krivično delo od ubistva. Ta silovana žena je iznutra mrtva. On je nju ubio.

Laži Nove S i sramota UNS-a

- Ja sam umalo linčovan, napala me je žena, namerno su poturili žene da me napadnu. Nova S laže kao pas. Bila su dva napada, to sam jasno rekao juče. Jedan je bio u Nušićevoj ulici, kuda sam krenuo da zaobiđem demonstrante. Jedna žena me je izgrebala noktom po vratu i krenula da me šutira. Sve to vreme su trojica mladića snimala jer im je bio cilj da ja njoj odgovorim i da ja nju napadnem pa da me okrive. Drugi napad je bio bliže redakciji, napala me je druga žena. Istetovirana, visoka, pokušao sam da se izmaknem, isprskala me je vodom i pokušala da me šutne. Ni prema njoj nisam bio nasilan. I iza te druge žene stajali su dvojica sa telefonima. Cilj je bio da mene prikažu kao manijaka koji napada žene. Kao što lažu za ovo. Šokiran sam saopštenjem UNS-a koji nijednom rečju ne osuđuju napad na mene. I UNS i Savet za štampu juče su legitimizovali napad na novinare. Da je neko napao Dražu Petrovića, ja bih to prvi osudio i stavio na naslovnu stranu. Uhvatili smo u laži ponovo Novu S. Oni su pisali da mene čuvaju policajci u civilu. Izašao je moj sin juče i dvojica kolega da me zaštite od rulje, ja slobodno hodam svuda.

Sram bilo i ministarku Zoranu Mihajlović

- Sram bilo i ministarku Zoranu Mihajlović, ona je požurila pre svih, juče u devet sati pre protesta, da napadne Informer. Neću da kažem šta mislim o toj osobi. Ona se zaletela ne bi li se dodvorila nekome da bude ministarka opet. Sram je bilo.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
vucic genocidas

pre 1 godinu

Silujes ti narod u mozak sa svojim fasistickim novinama i portalima vuciceva podguza buho i ti i svi sendvicari sa informera.

Marinko

pre 1 godinu

Ovo treba odmah zabraniti na milion godina.sramota

Fikus

pre 1 godinu

Da se ne lažemo, Vučićević je napadnut zbog toga što podržava Vučića, intervju sa silovateljem je samo iskorišćen kao maska i alibi koji se čekao ko zna od kada, da se Vlasi ne dosete. Nadam se da će Vučićević privatno tužiti ovu tetoviranu ženu i odrati joj kožu odštetom, da dobije dosije u MUP i da joj nikad više ne padne na pamet da napadne bilo koga.

Šeput

pre 1 godinu

Šta se nerviraš Vucicevicu, tu bagru što si nabrojao, narod zna dobro, da oni lažu, zato na izborima jedva dobace do 3%. Te novine što si nabrojao N, S, kako se već zovu, niko i ne čita i ne kupuje, isto kao i Danas. Danas nikad, ama baš nikad ne napiše ništa tačno i istinito.

Kentaur

pre 1 godinu

Po zasli, prijatelju... Po zasluzi... Samo polako...

Mojsije

pre 1 godinu

Pao si tako nisko da nize ne mozes pasti. Sram te bilo!!!

Vns

pre 1 godinu

Pomuću Informera...direktno u zadrugu...sve sa ostalim propalitetima...bravo

Bot

pre 1 godinu

Ne znam jel imas sestru, zenu il kcerku, al znam da imas majku. Ovim sto si uradio pljunuo si majci u lice a mozda i zeni, sestri.. ako ih imas. Mada vi za takve kao sto si ti bilo bolje da nista zenskog roda u familiji nemas jer si ih sve izdao. Mozes da ides po tv i da se pravdas, perse ljagu ali upravo si ljaga bio i ostao

Carica Sveta

pre 1 godinu

Podrška inicijativi Informera, zato što je iskrena. I najefikasnija moguća, dok se zakon ne izmeni. A o Zorani Mihajlović. Pa zbog njene Douing biznis farse Republika Srbija nema više dva strateška preduzeća. Železnice Srbije, EPS, a umalo je prekopala Srbiju i zatrovala litijumom i borom. Za sva vremena uništila plodne oranice, domaćinstva, pijaću vodu. Vazduh. To su činjenice i to u vreme nestašica hrane , energenata i pijaće vode na svetskom tržištu. U vreme klimatskih katastrofa kada svi moraju o tome dobro da misle. To su činjenice, nepobitne.

ZAvram

pre 1 godinu

Питам, поводом ових сулудих напада на "Информер" и Вучићевића, како се ове "праведнице" не залетеше на бројне тв куће, које емитују најцрње хороре, које су само ови аномали са Запада могли да измисле? Шта је један разговор са починиоцем гнусних дела, болесном особом, којој треба лечење, ( а текст баш на то указује), у односу на најсуровије филмске сцене, које пуцају хорором по гледаоцима, као убојитим оружјем? Свакојаких језивих сцена смо се нагледали, а могли су да их замисле само људи поремећеног ума, тврдим. Што се не дигоше да забране те ужасе, којима су млади највише изложени??? Снажна подршка Д. Вучићевићу и редакцији!

genocidan narod servi

pre 1 godinu

Na sto lici ovo crno poture vlasnik informera vidi se da je primitivni izrod

Dragi

pre 1 godinu

Bravo za gosp. Vučićevića i Informer. Prvi put ste jasno ukazali na problem Srbije...Zorana Mihajlović. Samo mislim da ste zakasnili. Ona će opet biti ministarka energetike. To je rezultat nezavisne politike predsednika, koji ne sluša diktate ambasada, osim ambasada država kvinte. Ipak hvala ambasadorima kvinte, jer su odustali od Nebojše Stefanovića. To je dobra vest za Srbiju. Savet za gosp. Vučićevića i Informer: budite neutralni i nezavisni.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija