• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

15.10.2022

22:16

LJUDI, U ČEMU JE VAŠ PROBLEM, ZAŠTO NASRĆETE NA POPISIVAČE?! Jedna od njih podelila traumatično iskustvo: Napala me je, vređala, pretila smrću...

Pixabay, Pngwing

Društvo

LJUDI, U ČEMU JE VAŠ PROBLEM, ZAŠTO NASRĆETE NA POPISIVAČE?! Jedna od njih podelila traumatično iskustvo: Napala me je, vređala, pretila smrću...

Podeli vest

Već nekoliko dana traje popis u Srbiji, a sve češće se dešavaju napadi na popisivače

Na stranici Serbia live jedna od popisivačica podelila je svoje traumatično iskustvo.

- Radim kao popisivač, danas sam doživela jako neprijatnu situaciju gde je osoba, kod koje sam došla da je popišem, fizički me napala, vređala i pretila smrću, pozvala sam policiju i zbog težine slučaja sve je prosleđeno Tužilaštvu. Isto danas i moja koleginica je doživela napad, i ona je pozvala policiju. Policajac mi je rekao da je jedan čovek držao popisivača tri sata zaključanog u stanu, nije mu dao da izađe. Ljudi, šta je sa vama? Ako nećete da se popišete i ako ste kivni na ovaj popis nemojte svoj bes iskaljivati na nama. Većinom rade mladi koji žele da zarade i svi popisivači su maksimalno fini i gledaju da popišu u što kraćem roku - napisala je ova devojka.

Foto: printscreen

Objava popisivačice koja je podelila traumatično iskustvo

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ratko

pre 1 godinu

to mnnapada zuta stoka djilasova i kresiceva i onog kompleksasa Ivana Ivanovica ,to je ta peta kolona koja podriva zemlju a u svim pravnim zemljama zna se kako prolazi peta kolonaili oduyimanje pasoisa i proterivanje ili na teskoj robiji dozivotnoj

Žigolo

pre 1 godinu

Iskreno, ja sam očekivao i gore stvri gledajući pisanje N1, NovaS, Direktno i Danas ... Njihovi postovi i tekstovi prosto su se takmičili ko će izneti više negativnih i loših reakcija na popis i prosto su sugerisali svojim pratiocima da sabotiraju popis. Oni definitivno ne odustaju od mantre "što gore po Srbiju to je bolje za nas i naše planove daa otmemo vlast makar i silom"

Jovandeka2

pre 1 godinu

Pustio sam popisivača bez ikakvih problema. Čovek sa maskom, kulturnog nastupa i pitanja koja postavlja su ista ili slična kao i u prethodnim popisima(inače imam 62 godine I "preživeo" više popisa). Sve gotovo za 20 minuta, pošto sam penzioner, bilo je pitanja koja se ne odnose na mene, pa su preskočena. Previše politike je protiv običnog popisa koje organizuje, zamisli, ko drugi-nego drzava.

Rade R

pre 1 godinu

Očigledno ima dosta bolesnog naroda! To su oni koji gledaju i veruju N1, nova s, čitaju "danas", glasaju za Đilasa, vuka, i raznorazne čanke! To je taj profil ljudi! Oni koji bi trebalo da su u "Lazi" i sličnim ustanovama a šetaju ipak slobodno!

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija