• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Novosti.rs

25.11.2022

13:23

UČENIK ZGUŽVAO TEST I BACIO GA PROFESORU U LICE! Novi incident u školi u Vladičinom Hanu

pixels

Društvo

UČENIK ZGUŽVAO TEST I BACIO GA PROFESORU U LICE! Novi incident u školi u Vladičinom Hanu

Podeli vest

U Tehičko–saobraćajnoj školi u Vladičinom Hanu dogodio se incident u toku polaganja testa za vozače B kategorije

Kako je potvrđeno u Višem javnom tužilaštvu posle isteka predviđenog vremena za polaganje, učenik trećeg razreda, rođen 2005. godine, pošto nije dobio pomoć od profesora u vezi popunjavanja testa zgužvao test i bacio u lice profesora uputivši mu pretnje.

Incident se dogodio juče.

Po nalogu tužioca obavljen je razgovor sa svim članovima ispitne komisije, da se pribave izveštaji od direktora i pedagoga škole, da se izuzmu video zapisi sa sigurnosnih kamera, da se u prisustvu roditelja sasluša učenik, kao i da se o događaju obavesti Centru za socijalni rad u Vladičinom Hanu.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
dera

pre 1 godinu

Zašto roditelji ? Osoba na polaganju ispita je punoletna , čak i da je stariji maloletnik odgovorna je za svoje ponašanje . Posebno treba ovakvima zabraniti trajno pravo na polaganje vozačkog ispita jer već sada pokazuje da nije u stanju da se kontroliše , šta bi bilo tek u saobraćaju ??? Neko će reći da je ovo prestrogo , čak i da jeste izuzetno je korisno i jako " poučno " za plitkoumne .

Fikus

pre 1 godinu

Batalite bre te nonsense sa zaštitom prava dece - pre svega, ti gilipteri od 17 ili 18 godina više nisu deca i potpuna je besmislica tvrditi da oni ne mogu da odgovaraju za svoje postupke. Pobogu ljudi, pa svi smo mi prošli te godine i tu fazu života pa nikome na pamet nije palo da radi to što danas deca rade - niko ne bi ni pomislio jer se znalo kakve bi posledice bile. Vratite autoritet učitelja i nastavnika jer za par godina neće više biti nikoga voljnog da uopšte i pomisli radi posao prosvetnih radnika.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija