• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.12.2022

09:10

U OVIM RADNJAMA MOŽETE ISKORISTITI VAUČERE ZA DECU I ŠKOLARCE...

Društvo

U OVIM RADNJAMA MOŽETE ISKORISTITI VAUČERE ZA DECU I ŠKOLARCE...

Podeli vest

Grad Beograd počeo je podelu poklon-vaučera u vrednosti od šest hiljada dinara, a danas je objavljen i spisak radnji u kojima se ti vaučeri mogu koristiti. Poklon-vaučeri se mogu iskoristiti do 1. marta 2023. godine i to u sledećim radnjama: "Sport Vision”, "Sport Vision Кids”, "Sport Vision Outlet”, "Buzz”, "Run 'n More”, "Extra Sports”.

Poklon-vaučere u iznosu od šest hiljada dinara dobiće sva beogradska deca i to od vrtićkog uzrasta do 19 godina. Dakle, sva maloletna lica, zatim učenici osnovnih i srednjih škola zaključno sa učenicima četvrtog razreda srednje škole. Vaučeri su obezbeđeni i za sve ljude koji u sistemu obrazovanja rade s našom decom, odnosno svim zaposlenima u predškolskim ustanovama, osnovnim i srednjim školama na teritoriji Beograda.

Deca koja pohađaju vrtić vaučere preuzimaju u vrtićima u kojima borave, a đaci u osnovnim, odnosno srednjim školama koje pohađaju. Roditelji dece koja ne idu u vrtić vaučere će moći da preuzmu od 26. decembra u svojim opštinama na posebnim šalterima koji su opredeljeni za podelu poklon-vaučera. Na uvid u opštinu biće potrebno da donesu ličnu kartu i zdravstvenu knjižicu deteta. Nakon provere da dete zaista ne ide u vrtić, vaučere će dobiti na licu mesta.

Roditelji koji ne budu odmah preuzeli vaučere moći će to da učine do 15. februara u školama i vrtićima.

Iznos od šest hiljada dinara nije neophodno potrošiti tokom jedne kupovine. Može se iskoristiti u datom roku za više kupovina koje ne prelaze vrednost poklon-vaučera, odnosno šest hiljada dinara. Ukoliko roditelji žele da kupe proizvod skuplji od iznosa vaučera, moći će na licu mesta u prodavnici da doplate.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija