• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

22.12.2022

09:46

STRAŠNO, MAJKA PRAVI RAMPU ZA SINA INVALIDA, KOMŠIJE JE PRIJAVLJUJU!? Pola Srbije razbesnela priča o momku u kolicima i zgradi u Kragujevcu

vesti.rs

Društvo

STRAŠNO, MAJKA PRAVI RAMPU ZA SINA INVALIDA, KOMŠIJE JE PRIJAVLJUJU!? Pola Srbije razbesnela priča o momku u kolicima i zgradi u Kragujevcu

Podeli vest

Srpska javnost šokirana je i razočarana jednom pričom koja se širi po društvenim mrežama, a koja se tiče događaja iz Kragujevca

Navodno, jedna majka počela je na ulazu zgrade da pravi rampu za svog sina koji je u invalidskim kolicima. Počela je da pravi rampu o svom trošku, a od komšija joj je trebala samo saglasnost.

Komšije su je ipak krišom prijavili inspekciji, navode korisnici mreža i to je zaustavilo njene namere. Na ovu temu se žučno polemiše na mrežama:

- Kragujevac... Majka počne da pravi rampu za svog sina u invalidskim kolicima. O svom trošku, valjda od stanara zgrade dosta što su dali saglasnost. Zaustavljeni radovi jer neko krišom prijavio inspekciji. Bravo sokole, ruke ti se osušile - prvi je od komentara.

- Više ne može čovek da kaže ni "ne mogu da verujem ", šta koj k... može više da se ne veruje, samo je pitanje dokle će zloba da ide i hoće li glave da nam dođe - jedan je u nizu komentara.

- Ko je prijavio je idiot, ali ispekcija valjda treba da odbije prijavu i kazni tog idiota. Pojedinci baš mogu biti idioti - našlo se u komentarima na temu ovog tužnog dogašaja iz Kragujevca.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nada

pre 1 godinu

Bas ti koji su prijavili inspekciji moze ih stici gora kazna jer Bog sve vidi ! Stidite se bre celoga sveta - ljudski otpade !

AS

pre 1 godinu

LJUDSKI BI BILO DA SU ŽENI POMOGLI. DANAS TA RAMPA TREBA NJENOM SINU A SUTRA KO ZNA, MOŽDA ZATREBA NEDAJ BOŽE JOŠ NEKOME. NIKADA SE NEZNA.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija