• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Kurir

26.12.2022

18:43

OVO JE VRHUNAC, UČENIK PRETUKAO DRUGOG ĐAKA, POSLE I NJEGOVU MAMU!? Pesničio ih pred svima u školskom dvorištu, otac jedva prepričao jeziv događaj

Freepik/pixels

Društvo

OVO JE VRHUNAC, UČENIK PRETUKAO DRUGOG ĐAKA, POSLE I NJEGOVU MAMU!? Pesničio ih pred svima u školskom dvorištu, otac jedva prepričao jeziv događaj

Podeli vest

Učenik četvrtog razreda Osnovne škole "Vuk Karadžić" u Loznici maltretira mlađe đake, a u četvrtak je nasrnuo na mog sina, a onda je na njegovog druga, koji je pokušao da ga odvoji i njegovu majku tukao u školskom dvorištu, priča otac dečaka koji ide u treći razred

- Sin mi je prepričao šta se dešavalo, a posle sam sve video na snimku sa školskih kamera. Dok su mlađi učenici stajali ispred škole, taj đak je došao u školu biciklom. Bez ikakvog razloga je krenuo ka mom sinu, koji je stajao s drugom - priča otac i dodaje:

- Moj dečak se uplašio i pomerio se, ali je ovaj išao za njim i pitao ga: "Je l' imaš problem?" Moj sin je odgovorio da nema nikakav problem, na šta mu je on podviknuo: "Je l' hoćeš da ga imaš?" i opet je krenuo ka njemu - navodi otac, koji nastavlja:

- U tom trenutku je mom sinu prišao drug kako bi odvojio tog dečaka od njega. Međutim, ovaj se okrenuo i počeo da ga udara pesnicama. Sve se to vidi i na snimku - otac dečaka je ispričao.

Otac tvrdi i da je u školskom dvorištu bila majka druga njegovog sina, koja je videvši da je dečak fizički napao njeno dete krenula da ih razdvoji.

- Na snimku se vidi kako žena dolazi, a ovaj mali nasilnik, koji je inače stariji od ostale dece četvrtog razreda jer je ponavljao razred, a i više puta je menjao škole, brutalno nasrće i na nju. Udario ju je više puta rukama. Kada smo se nakon incidenta čuli sa ženom, ispričala nam je da joj je tada i pretio. Navodno joj je rekao da joj je dobro upamtio facu i da se neće završiti na tome.

Dodaje da je škola odmah obavestila policiju, uzeta je izjava od žene koju je učenik nasilnik napao. Ističe da su se roditelji više puta žalili na pomenutog učenika, ali je učiteljica uvek govorila da dete navodno ima porodične i zdravstvene probleme.

- Škola ne može da ga izbaci jer dete ima pravo na školovanje, ali neke mere moraju da se preduzmu kako bi se sprečio bilo kakav vid nasilja nad decom, ali i starijima.

Vladan Andrić, v. d. direktora OŠ "Vuk Karadžić" u Loznici, potvrdio je za Kurir da je došlo do tuče u školskom dvorištu prošlog četvrtka.

Jezivo

Nosi bejzbol palicu u rancu

Roditelji tvrde i da se deca mlađih razreda plaše ovog učenika zato što stalno preti mlađima od sebe, ali i zbog toga što u rancu nosi bejzbol palicu.

Deca, ali i roditelji se plaše da će početi da ih bije i palicom. Šta će detetu palica u školi, čak se s njom i slikao i objavio sliku na društvenim mrežama - ističu roditelji.

- Škola je po zakonu obavestila sve nadležne institucije: Ministarstvo prosvete, socijalnu službu i policiju. S obzirom na to da je pokrenut postupak, o detaljima ne možemo ništa sada da kažemo, već nakon okončanja postupka. Učiteljice koje su videle šta se dešavalo rekle su da dečak nije udario majku i pretio joj, već da se ona samo tu zadesila dok ih je razdvajala.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Djordje

pre 1 godinu

Kad bude prebio i te uciteljice, mozda ce se one tada setiti da je ipak tukao i onu majku i da joj je pretio.

Kikimora

pre 1 godinu

Jel' moze jedno 15-ak roditelja da malo prevaspita nasilnika i njegove roditelje?. Bas se cudim sto ljudi ne reaguju.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija