• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Južne vesti

29.12.2022

11:41

GRAD NA JUGU "OTVARA KASU"! Svaka beba rođena 1. januara u ovom mestu dobija novčanu nagradu

Društvo

GRAD NA JUGU "OTVARA KASU"! Svaka beba rođena 1. januara u ovom mestu dobija novčanu nagradu

Podeli vest

Odlukom vranjskih većnika prvorođena beba u Novoj godini dobiće iz gradske kase poklon od 100.000 dinara

Na osnovu iste odluke o visini materijalne pomoći za bebe rođene prvog dana u novoj godini, svaka sledeća beba rođena 1. januara dobiće čestitku od po 50.000 dinara.

akcija u okviru borbe za povećanje nataliteta je već tradicionalna u Vranju, a osim toga, lokalna samouprava poslednjih godina izdvaja i novac za podršku parovima za vantelesnu oplodnju.

Prošle godine je za dva para izdvojeno po 250.000 dinara za troškove vantelesne oplodnje, a ove godine 1,25 miliona dinara za pet bračnih parova koji su se prijavili Gradskoj upravi.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija