• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

30.12.2022

08:00

ŠTA? Šta je Štark? Inovacije i promene od ključnog su značaja

Štark

Društvo

ŠTA? Šta je Štark? Inovacije i promene od ključnog su značaja

Podeli vest

Štark, voljeni brend Keksića i Napolitanki startovao je sa novom kampanjom koja je izazvala pozitivne reakcije javnosti.

Jubilarna godina u kojoj se proslavlja stogodišnjica postojanja kompanije Štark , bila je inspiracija za sve promene, te je master brend Štark u kategoriji keksića i napolitanki unapredio svoj izgled, podmladio se, ali je njegovo „srce“ ostalo isto za one koji nas vole decenijama koji ali i za one koji će se tek zaljubiti u naše proizvode.

Promene često izazivaju oprečna mišljenja i teško ih je prihvatiti, ali one mogu biti i vrlo pozitivne i poželjne, što Štark na svom primeru i dokazuje kroz simpatični i nadasve topli reklamni spot u kome već imate prilike da uživate.

Foto: Štark

Poznati glumački par u ulozi bake i unuke prikazan je kroz njihov topao odnos i simpatičan i duhovit pogled na svet. Na zanimljiv način, pun humora i nežnosti, uz poznatu, ali prilagođenu muzičku temu, Štark je pokazao da je svestan da promene iziskuju vreme za prilagođavanje, ali isto tako i da su neophodne za narednih 100 godina. Nova kampanja predstavlja spoj inovacija i porodičnih vrednosti koje Štark od početka svog poslovanja neguje, a sve je začinjeno zajedničkom ljubavlju svih generacija prema poslasticama legendarnog brenda.

Kampanja koja objašnjava sve promene Štark brenda, kruna je slavljeničke godine i obeležava ulazak u drugi vek uspešnog poslovanja. Nema sumnje da će jedan od omiljenih brendova u regionu nastaviti da usrećuje postojeće, ali i sve buduće generacije svojim savršenim ukusima i neodoljivim proizvodima jer kao što i sam slogan kaže – „Štark, i osmeh je tu“.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šok! Zelenski ovo nije očekivao! Stigle loše vesti iz Amerike! Prvo se radovao kao malo dete, a sad...
Planeta

Šok! Zelenski ovo nije očekivao! Stigle loše vesti iz Amerike! Prvo se radovao kao malo dete, a sad...

SAD će poslati još "patriot" projektila Ukrajini i potrošiće šest milijardi dolara za jačanje domaće proizvodnje oružja za podršku Kijevu, pošto administracija Džozefa Bajdena počinje da deli sredstva koja je Kongres odobrio ranije ove nedelje. Ministar odbrane Lojd Ostin, SiKju Braun, šef Združenog generalštaba, saopštili su da će dodatni paket od šest milijardi dolara obezbediti vojnu pomoć od američkih odbrambenih kompanija, što znači da će biti potrebno više vremena da stigne do Ukrajine, ali bi trebalo da ojača njenu odbranu na duže, objašnjava "Fajnenšel tajms".

30.04.2024

06:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija