• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

12.01.2023

09:23

SNIMAK KOJI LEDI KRV U ŽILAMA! Mladići se popeli na vrh Mosta na Adi, pa video objavili na društvenim mrežama, svi pričaju o ovome! (VIDEO)

printscreen

Društvo

SNIMAK KOJI LEDI KRV U ŽILAMA! Mladići se popeli na vrh Mosta na Adi, pa video objavili na društvenim mrežama, svi pričaju o ovome! (VIDEO)

Podeli vest

Društvenim mrežama kruži video zapis dvojice momaka koji su se radi snimanja panorame popeli na vrh pilona Mosta na Adi što je izazvalo pravu buru u javnosti

Mladi jutjuber Marko Čolaković koji se na društvenim mrežama predstavlja kao Kresoje istražuje napuštena mesta, a veoma često se penje na krovove i visoka zdanja kako bi pratiocima pružio nesvakidašnji doživljaj.

 

 

Kresoje je u društvu jednog mladića osvojio Most na Adi, a snimak na kom se vidi kako na visini od 200 metara sede na vrhu mosta izazvao je lavinu komentara.

- I još jedan simbol grada Beograda je osvojen, uspešno smo se popeli na visinu od 200m i ujedno na najvišu građevinu u gradu. Osećaj adrenalina i uzbuđenja je bio neverovatan - poručio je jutjuber i postavio snimak koji ledi krv u žilama, a svi su se pitali odakle im toliko hrabrosti za ovakav poduhvat.

Stvarno ne znam kako uspevaš ovo? Ali jedno veliko svaka čast brate!

Nema tih para...svaka vama čast!

- Svaka vam čast momci na ludoj hrabrosti

Da sam vam ja mama, par šamara čim siđete. Za hrabrost i za sve što radite, a delite sa nama, jedno ogromno bravo, ali iz ugla jedne majke...uh...sledila sam se.

- Čoveče, zavrte mi se u glavi, još toliki tesan prostor gore za vas dvojicu- samo su neki od mnogobrojnih komentara na društvenim mrežama.

I dok jedni oduševljeno gledaju na njihov potez, drugi osuđuju govoreći da je ovakva avantura veoma opasna. 

Da ovo nije jedino "opasno mesto" koje je posetio Čolaković svedoči i snimak na kom se vidi kako osvaja sam vrh Geneks kula.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mile lala

pre 1 godinu

Ovi su nerazumni i trba ih kazniti. Ali što ne prozovete odgovorne za bezbednost mosta. To su, umesto ovih lelem.a, mogli biti teroristi, koji bi doveli i opasnost stotine života. Uopšte nije za šalu, saznanje, da nam je bezbednost takvih objekata, NIKAKVA. Bruka za državu.

dragan

pre 1 godinu

Ovakvi postupci su potencijalna samoubistava. U psihjatrij se to naziva kontrafobija.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija