• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

12.01.2023

13:59

ŽENA ODBILA DA IZDA DUPLEKS RUSIMA ZA VELIKE PARE, A NJEN POTEZ ŠOKIRAO JAVNOST! Brat otkrio istinu, iznenadićete se kad vidite o čemu se radi

Printscreen, Pngwing

Društvo

ŽENA ODBILA DA IZDA DUPLEKS RUSIMA ZA VELIKE PARE, A NJEN POTEZ ŠOKIRAO JAVNOST! Brat otkrio istinu, iznenadićete se kad vidite o čemu se radi

Podeli vest

S dolaskom Rusa u Srbiju drastično su porasle cene kirija, a mnogobrojni stanodavci dali su otkaz podstanarima kako bi nekretninu izdali za više para. Da među nama i dalje ima ljudi za primer dokazuje slučaj jedne žene koja je odbila veću kiriju i dopustila četvoročlanoj porodici da bez mesečne naknade žive u njenom stanu

Slučaj stanodavca koji je odbio da stan izda Rusima za 600 evra i drugoj porodici ga da besplatno na korišćenje glavna je tema ovih dana na društvenim mrežama

 

 

- Jako sam ponosan na sestru jer je odbila da izda dupleks stan na Novom naselju Rusima za 600 € nego je ostavila u stanu muškarca, ženu sa 2 male devojčice i da joj ne plaćaju ništa nego samo da se pobrinu oko računa - piše u objavi na Tviteru.

Kako je objasnio njen brat, porodica koja izdaje stan živi u Nemačkoj i bavi se medicinom, te ne zavise od mesečne kirije.

Iako je većina pohvalila ovaj potez, među komentarima na Tviteru bilo je i osuđujućih.

- Jako pametno… uskratila je svojoj porodici lepu svotu novca mesečno

Ne plaćaju ništa?? Ovo se nije desilo, a ako se kojim slučajem desilo onda je teška budala.

- Nije se desilo, znači Rusi joj kucali na vrata molili da ih pusti za 600 evra ali je ona rekla "Ne, ja sam poštena žena"? 

Da plemenitost na kraju pobeđuje dokazuje i veći broj komentara u kojima se potez ove gospođe hvali.

- Svaka joj čast, skidam kapu!

- I ja sam ponosan na tvoju sestru! Bravo, svaka čast! Pozdrav za nju!

- Bravo, živa bila!

- Svaka čast za sestru..Daće joj bog duplo više - samo su neki od komentara na društvenim mrežama. 

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Žigolo

pre 1 godinu

Šta reći za ove komentare koji pljuju tu plemenitu ženu? Budale i secikese koje jedini smisao života vide u parama a takvima para nikad nije dosta. Kapa dole i poštovanje za dobre ljude, kad tad i njima će se to vratiti.

Ivan

pre 1 godinu

Barum, barum. Evo jedan stari što tako gaster se povampirio i izbacuje moju prijateljicu iz stana i još pokušava da je natera da ova ostane još 3 mes ca po višoj ceni i kad je izmuze, može da ide.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija