• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

12.01.2023

18:30

BEZOBRAZNO, ZEMUNAC USTUPA DEDIN ZAMRZIVAČ I 25 KVADRATA ZA 500 EVRA!? Još jedan oglas razbesneo sve, krenula salva uvreda (Foto)

Printscreen

Društvo

BEZOBRAZNO, ZEMUNAC USTUPA DEDIN ZAMRZIVAČ I 25 KVADRATA ZA 500 EVRA!? Još jedan oglas razbesneo sve, krenula salva uvreda (Foto)

Podeli vest

Cene na tržištu nekretnina u Srbiji nisu se još smirile, a sada je pažnju privukao jedan oglas za izdavanje stana u Zemunu

Kako se navodi u oglasu reč je o jednosobnom stanu stare gradnje, od 25 kvadrata koji se nalazi u Zemunu (Retenzija, Prve pruge). Nalazi se na petom spratu, od ukupno osam spratova, ima centralno grejanje i namešten je, a cena za izdavanje je 500 evra.

- Izdajemo odličan jednosoban stan u mirnom delu Zemuna, u blizini Zemunskog keja. Nadohvat ruke dostupni su svi važni infrastrukturni sadržaj - odlična povezanost sa svim delovima grada.

Foto: printscreen

Stan se sastoji od dnevnog boravka sa trpezarijom, kuhinje, kupatila i ulaznog hodnika. Nalazi se na petom spratu održavane stambene zgrade sa liftom i interfonom. Zgrada je povučena od ulice, lokacijski perfektno pozicionirana.

- Mali mesečni troškovi. Kontaktirajte nas za više informacija - stoji dalje u opisu oglasa.

Foto: Printscreen

Ovaj oglas podelio je jedan korisnik društvene mreže Tviter i naveo da će za šest meseci ponovo gledati stanove.

- Ok, gledam ponovo stanove za 6 meseci - stoji u ovoj objavi uz fotografije.

- 25 kvadrata i dedin zamrzivač pet stotina evra j**** ti nebo - jedan je od komentara ispod ove objave.

- Ako su oni normalni želim da budem ludak - dodao je drugi korisnik Tvitera.

Foto: printscreen

- Meni uvek fascinantno da niko nije hteo da se cima da skloni kafu i ove čašice - komentarisao je jedan od korisnika fotografiju iz oglasa.

Ono što je problematično kod ovog oglasa jeste odnos cene i ponude. Cena ovog stana deluje zaista nerealno, ako se uzme u obzir to kako je opremljen, da je reč o staroj gradnji i da nije renoviran. Nekada se za ovaj iznos iznajmljivao stan u užem centru grada, te je bes podstanara i razmuljiv.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!
Tenis

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!

Španski teniser Karlos Alkaraz (20) govorio je na konferenciji za medije uoči nastupa na turniru u Madridu, a osvrnuo se i na povredu nadlaktice koja ga je na skoro mesec dana odvojila od terena.

23.04.2024

20:16

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija