• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Kurir

12.02.2023

21:07

OVO JE ČISTA PREVARA! GRAĐANI, BUDITE NA OPREZU! Marko iz Vlasotinca preko Instagrama naručio... Ostao šokiran kako su ga nasamarili

Društvo

OVO JE ČISTA PREVARA! GRAĐANI, BUDITE NA OPREZU! Marko iz Vlasotinca preko Instagrama naručio... Ostao šokiran kako su ga nasamarili

Podeli vest

Marko Jovanović iz Vlasotinca je preko jednog profila na društvenoj mreži Instagram poručio trenerke, a kada je otvorio paket ostao je u šoku

- Slučajno sam na Instagramu video stranicu koja prodaje garderobu. Cene su bile veoma povoljne što mi je privuklo pažnju. Čak su imali i akciju da za 3.300 dinara možeš da uzmeš dva kompleta trenerke gornji i donji deo. S obzirom da nisu to velike pare rešio sam da rizikujem i poručim za sebe i suprugu po jedan komplet - priča nam Marko, koji kaže da nema naviku da kupuje garderobu preko interneta.

U porukama koje je dostavio redakciji piše da je trgovca pitao da li u toj akciji može da poruči muški i ženski komplet.

- Rekli su mi da mogu za te pare da dobijem dva kompleta i naglasili da ću biti oduševljen.

Dodaje i da su mu napisali da će poštarina iznositi od 300 do 500 dinara.

- Kada je stigao paket preko kurirske službe nisu mi dozvolili da otvorim ispred njih. Znam da je to praksa, ali sam ipak pitao. Uredno sam platio 3.800 dinara, ali kada sam otvorio paket bio sam u šoku. Unutra običan crni kineski duks i to ni manje ni više nego veličine tri xl - priča Marko i dodaje:

- Odmah onako u besu sam im posalo poruku, međutim, uskoro sam bio blokiran. Znam da otkako je onlajn kupovina u ekspanziji sve je više prevaranata iza stranica na društvenim mrežama, ali pošto nije bila u pitanju velika suma poručio sam!

Marko želi da upozori sve da i odavde preti prevara.

- Nisam mogao ni da sanjam da će mi posalti običan kineski duks. Hoću da upozorim sve da pre onlajn trgovine obavezno provere trgovca, a voleo bih da se ova stranica nađe na NOPS-ovoj crnoj listi onlajn trgovaca. Ovo je čista prevara - poručio je nasamareni Marko.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ccc

pre 1 godinu

Pa jel moglo bar se navede ime stranice da se ne zeznemo i mi ostali? Ko moze sa nagadja od toliko stotina slicnih...svasta.

jovan

pre 1 godinu

Dobro, prevaren si. Desava se to u ovoj sveopštoj pomami za internetom. Ali zasto ne napisa ko je pred verant:ime, naziv ili bar telefon, radi drugih

Žigolo

pre 1 godinu

Naravoučenije, ako ne možeš da utvrdiš i potvrdiš identitet prodavca ni ne pomišljaj da naručuješ bilo šta. Takođe, ne plaćaj pošiljku bez otvaranja i provere sadržaja paketa - kuriri su u dilu sa tim prevarantima, čak ima i lažnih kurira sa lažnim oznakama na kombiju i ako ti ne dozvole da proveriš pošiljku ne plaćaj, 1000% je prevara.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Živeo je za svoje sestre... bio je kum na svadbi nastradao na putu do kuće:  Tužna sudbina nastradalog suvozača kod Vlasotinca
Hronika

Živeo je za svoje sestre... bio je kum na svadbi nastradao na putu do kuće: Tužna sudbina nastradalog suvozača kod Vlasotinca

Nikola Ranđelović (31) iz Vlasotinca, suvozač u automobilu „reno megan“ kojim je upravljao G. K. (34), nastradao je u jezivoj saobraćajnoj nesreći koja se prekjuče dogodila u selu Gornje Zuniče, nedaleko od Knjaževca. Da priča bude još tužnija, on je nastradao nakon što se vraćao sa veselja na kome je bio kum jednom od najboljih prijatelja!

25.04.2024

12:37

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija