• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

28.02.2023

07:33

TMURNO I HLADNO, MOŽDA VAM ZATREBA KIŠOBRAN - U Srbiji danas oblačno, najviša dnevna temperatura do 12 stepeni!

Društvo

TMURNO I HLADNO, MOŽDA VAM ZATREBA KIŠOBRAN - U Srbiji danas oblačno, najviša dnevna temperatura do 12 stepeni!

Podeli vest

U Srbiji će danas biti umereno do potpuno oblačno vreme, a ujutru se očekuje prestanak snežnih padavina, saopštio je RHMZ.

Tokom dana biće malo toplije i u većini mesta suvo, tek ponegde se očekuju kratkotrajne padavine i to uglavnom na jugozapadu. 

Vetar slab, na planinama istočne Srbije umeren i jak, istočni i severoistočni, uveče na jugu i jugoistoku Srbije kiša, koja će se u toku noći ka sredi proširiti na krajeve južnije od Save i Dunava, dok će na jugozapadu i zapadu, kao i na planinama, padati sneg. 

Jutarnja temperatura biće od - dva do tri stepena, najviša dnevna od četiri na zapadu i severozpadu do 12 stepeni na jugu i jugoistoku Srbije.

U Beogradu će biti oblačno i suvo uz slab severoistočni vetar, a samo je još rano ujutro ponegde moguć slab sneg. Jutarnja temperatura oko nula, najviše dnevna oko pet stepeni.

Do petka se očekuje pretežno oblačno i prosečno hladno vreme, povremeno s kišom, na planinama sa snegom. 

U subotu se očekuju padavine u svim krajevima uz pojačan severni vetar i pad temperature, u nedelju suvo i hladnije uz delimično razvedravanje.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija