• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

28.03.2023

09:55

ŽENA TRAŽI NEKRETNINU OD 5.000! Rekli joj da kupi kuću od papira, onda stigle nerealne ponude - Imaš i za 3.000 u... Ja kupila i njivu za još manje...

facebook/printscreen

Društvo

ŽENA TRAŽI NEKRETNINU OD 5.000! Rekli joj da kupi kuću od papira, onda stigle nerealne ponude - Imaš i za 3.000 u... Ja kupila i njivu za još manje...

Podeli vest

Kupovina nekretnina i njihove cene i dalje su glavna tema na društvenim mrežama, a ovog puta se potegla rasprava kako što povoljnije doći do pristojne kuće.

- Kupila bih kuću do 5.000 evra. Vojvodina - napisala je jedna žena na mrežama, a 180 ljudi je odmah reagovalo komentarima.

Foto: facebook/printscreen

Potraga za kućom od 5.000 evra

Ubrzo su joj stigle i ponude!

"Imam ja kuću na selu za prodaju 4.000 evra, javite se ako vas zanima", "Ima i za 3.000 u okolini Bača", "Seoska kuća i imanja, pogledajte, prodaje se kuća za 5.500 u Bojniku kod Leskovca", "Za Zlaticu kod Zrenjanina se raspitaj", "Ima kuće i za 5 hiljade u selu Međa u opštini Žitište", "Pre par dana je bilo u oglasima, prodaja sasvim dobre kuće u Žedniku kod Subotice, a traže 7.000 evra, verujem da bi dali i za 5-6.000 evra"...

Vojvodina sve traženija

Katarina Kuzmanović, stručnjak sa jednog sajta za oglašavanje, nedavno je istakla da je akcenat atraktivnosti tržišta i investicija definitivno usmeren ka Vojvodini, ali za sada, konktetno je u pitanju Novi Sad, gde se placevi najviše prodaju.

- Novi Sad je grad sa najvećim brojem prodatih placeva, tj. građevinskog zemljišta, u prvoj polovini 2022. godine i, ako samo gledamo taj parametar, jasni su trendovi na ovom tržištu - kaže Kuzmanovićeva.

Ipak, ima i onih koji su je ismevali zbog pitanja, dok su mnogi stali na ženinu stranu svesni da samo toliko može da izvoji.

"Može, ali kuća za barbike", "Može kuća od papira", pojedinci su zbijali šale...

"Nemojte je ismejavati i zbijati neumesne šale. Svako traži za onoliko para koliko ima i to nije za sp*dnju i omalovažavanje. Treba imati i tih 5.000e u današnje vreme. A vi što ismevate ovakve oglase ne znate da i vi ili neko vaš može isto tako doći u situaciju da postavi ovakav oglas. A ima kuća za te pare po selima malo dalje od grada. I ja sam skoro kupila veliku staru kuću sa njivom iza kuće za još manje pare... Ima, može se naći, samo treba strpljenja i vremena. Tražite i nemojte odustajati. Želim vam puno sreće i uspeha u kupovini", stigle su i ozdrabrujuće reči i podrška...

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17