• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

04.04.2023

11:16

Vesić: Posle višesatnog zastoja, ponovo je uspostavljen saobraćaj na deonici auto-puta Miloš Veliki

facebook

Društvo

Vesić: Posle višesatnog zastoja, ponovo je uspostavljen saobraćaj na deonici auto-puta Miloš Veliki

Podeli vest

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić obavestio je građane Srbije da je ponovo uspostavljen saobraćaj na deonici auto-puta Miloš Veliki od isključenja za Gornji Milanovac prema Preljini.

- Posle višesatnog zastoja koji su izazvala dva preprečena šlepera, ponovo je uspostavljen saobraćaj na deonici auto-puta Miloš Veliki od isključenja za Gornji Milanovac prema Preljini - napisao je Vesić na društvenim mrežama i dodao:

- Hvala radnicima Štrabaga koji su naporno radili da šleperi budu uklonjeni i da saobraćaj ponovo bude uspostavljen. Sva raspoloživa mehanizacija Puteva Srbije nalazi se na terenu i obezbeđuje prohodnost svih državnih puteva za saobraćaj.





Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Solo

pre 1 godinu

Mi cekamo da sneg padne pa onda pocnemo da kukamo sa saobracajnim zastojima i nesrecama kojima smo odavno poznati u Ginisovoj knjizi saobracajki umesto da se preventivno pripremimo..Vesicu,Sapicu i ostali koji sede po kaficima i gledaju kako da prave sneska belica deci..!!

Izbori 2024

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija