• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

07.05.2023

13:31

ARKAN ŽIVI NA KIPRU I TRAŽI PARE?! Ljudima stižu čudne poruke, EVO O ČEMU JE REČ!

printscreen

Društvo

ARKAN ŽIVI NA KIPRU I TRAŽI PARE?! Ljudima stižu čudne poruke, EVO O ČEMU JE REČ!

Podeli vest

Na društvenim mrežama kruži još jedna prevara koja služi da se naivnima uzme novac

Prevaranti su ovog puta iskoristili lik Željka Ražnatovića Arkana. Naime oni su pod njegovim imenom napravili lažan profil i ljudima šalju poruke na mesindžer.

Poruka glasi ovako:
"Pozdrav Jablane, slučajno sam te pronašao na Fejbuku. Ja se krijem po svetu preko 20 godina. Većina ljudi misli da sam umro, ali sam zbog Haga morao da pobegnem na Kipar. Da li bi mogao da mi pošalješ 200 evra preko pošte? Ja i moji tigrovi treniramo svaki dan kako bi jednog dana vratili Kosovo".

Foto: informer/printscreen

Ukoliko vam stigne ovakva poruka, nikako ne nasedajte na nju jer iza svega stoje prevaranti.
Podsetimo Željko Ražnatović Arkan ubijen je 15. januara 2000. godine u hotelu "Interkontinental".
Hicima iz heklera sa Arkanom ubijeni su i njegovi prijatelji koji su sa njim bili u društvu, bivši radnici Saveznog SUP, pukovnik Dragan Garić i major Milenko Mandić, pripadnik Srpske doborovoljačke garde (SDG).

Njegova smrt je praćena raznim teorijama zavere, a između ostalog da je Arkan živ i da se krije u inostranstvu, a najčešće se pominjala Argentina. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ratko

pre 11 meseci

koliko neko mora biti glup da nasedne na ovaj idiotizam

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija