• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

07.05.2023

13:50

JEZIVO IŽIVLJAVANJE NAD ŽIVOTINJOM! Krvnički udarao kobilu čekićem i motkom u Vlasotincu (UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE)

Društvo

JEZIVO IŽIVLJAVANJE NAD ŽIVOTINJOM! Krvnički udarao kobilu čekićem i motkom u Vlasotincu (UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE)

Podeli vest

U selu kod Vlasotinca muškarac je čekićem do iznemoglosti udarao svoju kobilu Aureliu, a nakon užasnog nasilja izveo ju je upregnutu u kola među plastenike gde je nastavio da je tuče motkom.

Na Instagram stranici "ZooPlanetNis" ranije je objavljena informacija o stravičnom nasilju, kako i fotografije i snimak nesrećne životinje, piše Pink.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ZooPlanetNis (@zooplanetnis)

- Srećom su slučaj odmah prijavili očevici i nadležne institucije i udruženja su odmah reagovali. Na poziv Udruženja Zavod Pit, koje je odmah otišlo na mesto zločina, izašla je i naša ekipa. Kobilu je inspekcija predala Udruženju i životinju smo prevezli do prihvatilišta Zoo Planeta - navedeno je na Instagramu

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ZooPlanetNis (@zooplanetnis)

Na društvenoj mreži je napisano i da je kobilu pregledao veterinar i da je dao adekvatnu terapiju.

- Kobila je i dalje u životnoj opasnosti, odbija hranu i vodu, ima ozbiljne povrede vilice, njuške, rascepanu usnu, rane ispod brade i na obrazu kao i na temenu glave, levo oko je potpuno zatvoreno. Predstoji nam duga noć kako bi konju pružili što bolju negu - objavljeno je na Instagramu.

Na stranici "ZooPlanetNis" nakon prve objave napisano je da se konj oseća bolje i da je životinja počela da jede.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Aureliano Buendia

pre 11 meseci

Ama sto i vi njega niste tako nalemali? Suga jedna to nije covek to je zloduh, zlotvor. Nevino Bozije stvorenje koje mu sluzi. Oduzeti mu trajno kobilu. P.S. Da li mi se cini da su deca na ljuljasci na ovoj slici? Ako jesu i prisustvovala su tom cinu i kricima zivotinje, mislice da je to normalno i sami ce raditi isto.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija