• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

16.05.2023

13:14

NE POSTOJI KUĆA KOJA GA NIJE IMALA! Fotografija iz vremena Jugoslavije probudila sećanja i postala pravi hit na internetu (FOTO)

Printscreen You Tube, Facebook

Društvo

NE POSTOJI KUĆA KOJA GA NIJE IMALA! Fotografija iz vremena Jugoslavije probudila sećanja i postala pravi hit na internetu (FOTO)

Podeli vest

Danas vam donosimo nostalgičnu fotografiju iz doba Jugoslavije koja će vam sigurno probuditi sećanja, a pomalo vas i nasmejati.

Na Fejsbuk stranici "Nostalgija" objavljena je fotografija prekidača koji nas je "čekao" pri ulasku u svako kupatilo, a imala ga je gotovo svaka kuća u nekadašnjoj državi.

- Svetlo, ali povezana veš mašina na njega - duhoviti je opis i odnosi se na prvo dugme prekidača.

- Ne radi, nikad se ne koristi - stoji uz dugme za grejalicu.

- Tvrd kao kamen, samo on može da se pritisne - stoji opis uz dugme za bojler.

 

 

 

Opis koji stoji uz uloge koju su imali prekidači izazvao je lavinu komentara i oraspoložio korisnike Fejsbuka, malo i vratio sećanja na to vreme. Dajemo neke od komentara:

"Pravljeni su u Sloveniji i Nišu, ja imam slovenački još od 1978. godine i potpuno normalno se uključuje i isključuje na dodir", "U kući mojih pokojnih roditelja radi dan danas i ispravan", "I sada me prsti zabole kada ovo gledam", "Imam ga od 1984. godine, radi i baš je ovakav redosled kao na slici", "Nama samo svetlo radi", "Moj radi kada on poželi", "Najbolji i nezamenljiv", "Tako nekako"...

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

KOMARACA ĆEMO IMATI VIŠE NEGO IKAD! Iz JKP upozorili građane - pred nama je godina puna borbe sa ovom vrstom insekata
Društvo

KOMARACA ĆEMO IMATI VIŠE NEGO IKAD! Iz JKP upozorili građane - pred nama je godina puna borbe sa ovom vrstom insekata

Sektor ekologije i unapređenja životne sredine Javnog komunalnog preduzeća „Gradska čistoća” ne može da otpočne akcije suzbijanja odraslih jedinki komaraca na teritoriji Beograda usled nepovoljnih vremenskih prilika. Za sada se nastavljaju samo larvicidni tretmani koji se sprovode od početka marta, jer oni ne zavise od padavina, vetra i temperature vazduha, saopštilo je JKP „Gradska čistoća”.

16.05.2023

12:43

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija