• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

12.06.2023

15:34

NE PROPUSTITE! Na Informer televiziji uskoro čak ŠEST NOVIH EMISIJA! (VIDEO)

Informer

Društvo

NE PROPUSTITE! Na Informer televiziji uskoro čak ŠEST NOVIH EMISIJA! (VIDEO)

Podeli vest

Televizija Informer počela je sa radom, a pored jutarnjeg koji se već bavi aktuelnim temama iz naše zemlje i sveta program će postati bogatiji za šest novih autorskih emisija. Uskoro ćete moći da gledate i emisije kao što su: Doktor Informer, Hit In, Klapa, Fan Zona, Iza Trake i Replika.

Nove emisije koje možete gledati na novoj Informer televiziji su:

Fan Zona

Iz potpuno drugačijeg ugla sa interesantnim gostima razgovaraćemo o sportu, ali i njihovim životima, u potpuno opuštenoj atmosferi.

Hit In

Ekskluziva, noviteti, pikanterije i skadali naših poznatih ličnosti iz sveta muzike i rijalitija tema su naše emisije Hit In, autora Milivoja Čolića. 

Klapa

Najnovije vesti, lične sudbine i iskustva glumaca i ljudi iz sveta filma pratićete u novoj emisiji autora Saše Kostića, koji za vas svake nedelje udara klapu!

Dr Informer

Emisija "Doktor Informer" baviće se svim temama iz oblasti medicine. Autorke Jovana Matijašević i Marija Tonić razgovaraće sa najboljim stručnjacima u zemlji, a pacijenti će podeliti svoju borbu i put do izlečenja. 

Iza trake

O stravičnim zločinima i dešavanjima u našoj zemlji izveštavaćemo vas svakog dana. Sa najnovijim vestima iz crne hronike bićemo uvek iza trake!

Replika

Dinamično, bombastično i uvek uzbudljivo političari u emisiji „Replika“ autorke Dejane Kljajić komentarisaće aktuelna dešavanja u nedelji za nama. 

Budite uvek u toku i gledajte samo najzanimljivije sadržaje na televiziji Informer!

Naš program možete gledati na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: 

  • Iris TV pozicija 120;
  • Iris GO pozicija 31;
  • 'Supernova' i 'Supernova' (move n go) na poziciji 20 i
  • m:SAT TV pozicija 19.

Gledaoci u Crnoj Gori mogu nas gledati na TV Plus paketu na poziciji 257. Možete nas pratiti i preko aplikacija 'Arena klaud' i na aplikaciji 'Klik TV'. 

Uživo program Informer televizije dostupan je i na našem sajtu informer.rs


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija