• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

13.06.2023

08:05

NESTAO MLADIĆ U BEOGRADU: Andreju se gubi trag po izlasku iz Urgentnog

Fejsbuk/Goran Miličić

Društvo

NESTAO MLADIĆ U BEOGRADU: Andreju se gubi trag po izlasku iz Urgentnog

Podeli vest

Društvenim mrežama proširio se apel za pomoć. Porodica traži mladića Andreja Stankovića (25) koji je posle intervencije u Urgentnom centru izašao. Posle toga mu se gubi trag.

Svoju objavu na Fejsbuku podelio je Goran Miličić:

- Ljudi, imam molbu za sve vas. Nestalo je dete Verica Vera Naskovic, Andrej Stanković, 1998.

Danas mu je na putu do posla pozlilo. Hitna pomoć ga je odvezla do KC Srbije. Uz terapiju, nije sačekan niko njegov ko bi došao po njega. Nakon majčinog dolaska, rečeno joj je da je otpušten. Vera je obišla sva moguća mesta na kojima bi eventualno mogao da bude, obišla je sve bolnice, nigde ga nema. Nestanak je večeras prijavljen u 29-tom.

Ukoliko neko ima neku informacije, nekog svog, bilo gde, hajde da ga nađemo.

Andrej na sebi ima crvenu dukserica, crnu jaknu i farmerke, crne Nike (karakteristične boje-zelena-naradžasta).

Ukoliko Andreja neko vidi, sretne, najbolje je da obavesti prvu PS. Andrej je sin moje koleginice. Molim vas da moj post delite dalje... - napisao je Miličić na Fejsbuku.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Tatjana

pre 1 godinu

Objava je moja i podeljena je sa mog profila. Andrej je sinoć pronađen na Banjici, živ ali sa veoma visokom temperaturom. Najbitnije je da je živ i da se vratio svojoj porodici. Vama svakako hvala. Sinoć sam kontaktirala, nakon zvanične prijave MUP-u Centar za nestala lica Srbije i Igora Jurića. Do ovog momenta niko me nije kontaktirao.Objavu sam napisala takođe, šrosleddina na Instangram, Beograd uživo i jedini su, koji su reagovali u roku od 10tak minuta. Srdačan pozdrav, Tatjana

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija