• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

26.06.2023

08:13

DRAMA U HANIOTIJU! Dvogodišnje dete iz Srbije struja odnela DVA KILOMETRA OD OBALE! (VIDEO)

Shutterstock

Društvo

DRAMA U HANIOTIJU! Dvogodišnje dete iz Srbije struja odnela DVA KILOMETRA OD OBALE! (VIDEO)

Podeli vest

Akcija spasavanja devojčice iz Srbije kako pluta na gumi u obliku jednoroga u Haniotiju ponovo kruži društvenim mrežama.

Ponovila se dramatična scena od pre dve godine kada je trogodišnju devojčicu morska struja odnela kilometrima daleko od obale, a spasila ju je posada trajekta.

"Ista situacija dogodila se danas u Haniotiju kada je vetar dvogodišnjeg dečaka iz Srbije odneo više od dva kilometra od obale dok je bio na gumenom čamcu" objavljeno je u grupi na Fejsbuku.

Nekoliko ljudi, uključujući i roditelje, uzalud su plivali kako bi došli do dečaka, jer se dete sve više odaljavalo od obale. Na kraju se videla samo tačka u daljini. Nakon 30 minuta agonije i dozivanja u pomoć svih koji su u tom momentu bili prisutni, čovek na skuteru je došao do deteta i izvukao ga na obalu.

 

@nikana.gr Spasavanje trogodišnje devojčice na gumi u moru #grcka ♬ original sound - nikana.gr - letovanje u Grčkoj

 

Na kraju se sve dobro završilo, a apeluje se na roditelje da gumu na kojoj su deca drže, jer ih vetar ili morska struja mogu odneti daleko. Dečak je živ i zdrav vraćen na obalu zabrinutim roditeljima.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija