• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Blic

31.07.2023

22:39

David (12) izašao u dvorište, nema ga već devet dana, otac kaže da se to nikada nije desilo! I moli nas sve za pomoć

printscreen facebook

Društvo

David (12) izašao u dvorište, nema ga već devet dana, otac kaže da se to nikada nije desilo! I moli nas sve za pomoć

Podeli vest

Dvanaestogodišnji dečak David Šerifović (12), nestao je 22. jula iz dvorišta porodične kuće na Bežanijskoj kosi!

Kako je otac Asan kaže, u trenutku Davidovog nestanka, on je bio u bolnici sa mlađom ćerkom.

- Bila je subota kada sam odveo ćerku u bolnicu jer je imala dečiji fras, a moja supruga je ostala kod kuće sa Davidom. Oni su posetili mene i ćerkicu u bolnici u nedelju, a onda su se vratili kući, i tada je on i nestao - započeo je otac nestalog dečaka, pa dodsao:

- Kada su moja supruga i David stigli kući, on je izašao u dvorište kuće da se igra dok mu je ona spremala da jede, i kada je izašla iz kuće da ga pozove na ručak, njega nije bilo".

Pre dva dana napunio 12 godina

Kako je dalje objasnio otac nestalog dečaka, ovo je deveti dan kako Davida nema, a pre samo dva dana mu je bio 12. rođendan.

- On je 29. jula napunio 12 godina, ali nije bio kod kuće da ga zajedno proslavimo, jako smo zabrinuti ovo se nikada nije dešavalo.

Nestanak prijavljen policiji

Majka i otac su nestanak prijavili policiji, ali i dalje nemaju nijedan trag. Zajedno sa članovima porodice neumorno tragaju za Davidom u nadi da će ga videti negde u gradu.

- On kad ode negde ne nosi telefon sa sobom, ali kad sretne nekoga na ulici, zamoli da pozajmi telefon i javi mi se gde je i sa kim je. Ovog puta se to nije desilo, i prošlo je već previše. Tražim ga svuda, pitao sam čak i njegovog druga da li zna gde je otišao, ali rekao je da ne zna - rekao je otac.

Kada je nestao, David je na sebi imao donji deo trenerke sive boje, žutu majicu, crne patike i duksericu crvene boje.

Porodica moli sve koji imaju bilo kakvu informaciju da se jave na broj telefona 0612452218 ili da prijave najbližoj policijskoj stanici.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Srđan Janković rešio da prekine zavet ćutanja! Svoj iskaz vezano za slučaj male Danke rešio da iznese sutra pred tužiocem!
Hronika

Srđan Janković rešio da prekine zavet ćutanja! Svoj iskaz vezano za slučaj male Danke rešio da iznese sutra pred tužiocem!

Osumnjičeni za ubistvo male Dankke Ilić(2) Srđan Janković iz Luke, koji se dva meseca u zatvoru branio ćutanjem rešio je da progovori i svoj iskaz vezano za ovaj slučaj pred tužiocem iznese sutra 4. juna za kada je zakazano saslušanje u VJT u Zaječaru! koje vodi istragu ,to je potvrdio nvnarima tokomprotekle nedelje i njegov branilac Živadin Bogdanović.

03.06.2024

09:29

Sport

Madrid dočekao heroje! Trenutak za pamćenje  porodice Karvahal!
Fudbal

Madrid dočekao heroje! Trenutak za pamćenje porodice Karvahal!

Junak trijumfa Reala nad Borusijom (2:0) u finalu Lige šampiona imao je poseban doček u Madridu! Pored nekoliko desetina hiljada navijača "kraljevskog kluba" koji su dočekali svoje heroje, za Danija Karvahala bio je to trenutak za pamćenje. Naime, njegov otac je kao pripadnik policijske konjičke brigade pratio autobus sa igračima Reala, a imao je i tu čast da ulicama Madrida prošeta "ušati pehar"!

03.06.2024

10:32

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija