• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.09.2023

15:26

Oglasila se škola u kojoj je dečak povređen gvozdenom kuglom: Otkrili sve detalje nesreće

Shutterstock

Društvo

Oglasila se škola u kojoj je dečak povređen gvozdenom kuglom: Otkrili sve detalje nesreće

Podeli vest

U Osnovnoj školi "Slobodan Pajić Baja" u Pećincima dogodio se užasan incident u ponedeljak kada je na času fizičkog učenik gvozdenom kuglom za bacanje pogodio đaka starijih razreda u glavu.

Iz pomenute škole potvrdili su da je tragedija umalo izbegnuta, kao i da su detalje o tom događaju naveli u saopštenju koje su objavili dan nakon što se sve izdešavalo.

- Juče, 11.9.2023.godine u poslepodnevnoj smeni u našoj školi u Pećincima, na času fizičkog i zdravstvenog vaspitanja povredio učenik petog razreda. Dete ima povredu glave, zbrinuto je i prevezeno u bolnicu u Beograd, gde se nalazi na lečenju i daljem posmatranju. Roditelji i svi nadležni su obavešteni o tom slučaju. Škola će raditi na utvrđivanju okolnosti usled kojih je došlo do povrede i utvrđivati eventualnu odgovornost zaposlenih. U mislima smo sa detetom i njegovom porodicom i želimo da se brzo oporavi - navodi se u saopštenju škole i dodaje:

- Istog dana školu je posetila Prosvetna inspekcija Pokrajinskog sekretarijata za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine - nacionalne zajednice Vojvodine i prosvetni savetnici Školske uprave Novi Sad. Škola i nadležni organi preduzimaju dalje korake u okviru svojih nadležnosti.

"Moj sin je operisan i sada je dobro"

Podsetimo, dečak je dobio tešku frakturu lobanje, a majka povređenog dečaka potvrdila je da se u ponedeljak nesreća dogodila.

- Moj sin je operisan i sada je dobro hvala Bogu. Jedino to mi je bitno, detalje ne znam, deca koja su bila tamo najbolje znaju šta se desilo - kratko je rekla majka povređenog osnovca.


Iz Dečje klinike u Tiršovoj potvrdili su za Kurir da se dečak iz Pećinaca nalazi u ovoj zdravstvenoj ustanovi, da je operisan i da je u stabilnom stanju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Sve o izborima 2. juna! Ko, gde i zašto bojkotuje i zašto nikome ništa nije jasno?! Da stavite čoveka u Amazoniju bez Gugl mapa lakše bi se snašao...
Izbori 2024

Sve o izborima 2. juna! Ko, gde i zašto bojkotuje i zašto nikome ništa nije jasno?! Da stavite čoveka u Amazoniju bez Gugl mapa lakše bi se snašao...

Mesecima je trajalo preganjanje i pregovaranje oko termina i vrste izbora, a kada je pao kakav-takav dogovor vlasti i opozicije, usledila je nikad kraća i nikad nevidljivija kampanja, pa retko ko ima utisak da će veliki deo Srbije za šest dana ponovo izaći na birališta, a da već u četvrtak u ponoć počinje čuvena predizborna tišina.

27.05.2024

10:05

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija